Gündem
25 Oca 2012 10:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:16

GÜLEN'İN YENİ KİTABININ TANITILDIĞI GECEYE YAZAR AKINI!

Fethullah Gülen'in yakında piyasaya çıkacak olan kitabı "yaşatma İdeali" bir panelle tanıtıldı. VİDEO

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın düzenlediği panelin moderatörlüğünü gazeteci yazar Mehmet Altan yaparken, gazeteci yazar Şahin Alpay ve Ali Bulaç konuşmacı oldu.

YAZARLAR KONUŞMA YAPTI
Geceye Fener Rum Patriği Bartelemous’un yanı sıra iş ve sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Şahin Alpay yaptığı konuşmada, "Dindar bir insan değilim: ancak dine ve dindar insanlara saygım vardır" dedi. Ali Bulaç ise "Türkiye’nin küreselleşen dünyaya yaptığı en önemli ve özgün katkı Türk okullarıdır" diye konuştu.

GÜLEN’DEN MESAJ
Panelde Gülen’in gönderdiği teşekkür mektubu da okundu. Gülen, yazdığı mektupta konuklara şu mesajı iletti:

"Bu paneli düzenleyen heyete, her biri pek kıymetli bir fikir mimarı olan saygıdeğer konuşmacılara ve programa iştirak eden herkese, bütün insanlığın huzuru için mutlaka hayata geçirilmesi gereken ?Yaşatma İdeali" konusunun teşrihi istikametindeki katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Bendenize ait bir kitapçığın neşri dolayısıyla bir araya gelinmiş olmasının mevzuun ehemmiyetine gölge düşürebileceği endişesini taşısam da, adı ve vesilesi ne olursa olsun, genel manada cihan sulhu ve hususi planda ülkemizin huzuru için anahtar veya şifre sayılabilecek bir mefhumun ele alınacağı bu toplantıda emeği bulunanlara ve siz kıymetli katılımcılara saygılarımı, selamlarımı sunarım."

İŞTE KİTAP TANITIMINDAN GÖRÜNTÜLER