Gündem
11 Tem 2013 15:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:16

GÜLEN'İN EVİNİN ÖNÜNDE EYLEM DÜZENLEYEN BAKIN KİMMİŞ?

Fethullah Gülen'in Pensilvanya'da yaşadığı evin önünde eylem çağrısı yapan kişi bakın kim çıktı...

Bugün gazetesinde yer alan habere göre; Türkiye’deki Gezi Parkı eylemlerini bahane ederek Fethullah Gülen Hocaefendi’nin Amerika’da kaldığı yerin önünde eylem çağrısı yapan Armağan Yılmaz’ın Türkiye Komünist Partisi (TKP) üyesi olduğu ortaya çıktı. "Yılanın kapısına dayanıyoruz" sloganıyla protestoyu organize eden Yılmaz’ın Yalova’da TKP adına faaliyetlerde bulunduğu belirlendi.

DAVETE TEHDİTLE CEVAP

Marjinal sol grupların Gezi protestolarını istismar ettikleri gibi Yılmaz ve kendisi gibi düşünen bir grubun Pennsylvania’da da benzer şiddet içeren çirkin görüntülerin yaşanmasından kaygı duyuluyor. Gezi Parkı eylemlerinin bir benzerinin de Amerika’da yapılacağının gündeme gelmesi üzerine Herkul.org’dan yapılan açıklamada "Hazreti Mevlana’nın yolundan yürüyoruz. Kapımız ve bağrımız herkese açıktır. Her türlü çay ikramımız mevcuttur. Hakaret etmemek şartıyla düşünce ve düşünceyi ifade özgürlüğü bizimde her zaman desteklediğimiz bir haktır. Kanunların çizdiği çerçevede ve gerekiyorsa resmi yetkililerden izinle herkes bu hakkı kullanabilir" denildi.

Ancak Gülen tarafının iyi niyetli çıkışına TKP’li Armağan Yılmaz tehditle cevap verdi. Yılmaz, "Bizim hiç çay içmeye niyetimiz yok. Kendileri beni ve arkadaşlarımı iyi tanıyorlar. Ama bizi şimdiye kadar hep hafife aldılar" diye tehdit dolu ifadeler kullandı. ABD’nin Orlando şehrinde bir reklam prodüksiyon şirketi sahibi olan Armağan Yılmaz (33) , "Fethullah Gülen’in evinin önünde buluşuyoruz" diye Facebook’ta sayfa açtı. Amerika’daki TGB üyelerinin de destek verdiği Yılmaz, Facebook ve Twitter üzerinden yoğun kampanya yürütüyor. Twitter mesajlarında hakarete varan ve şiddet içeren mesajlar dikkat çekiyor. Twitter’dan atılan bu mesajların çok büyük bir bölümünün Türkiye’den, bir kısmının Avrupa’dan çok az bir bölümününde Amerika’dan atıldığı görüldü.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...