Polemik & Kulis
14 Oca 2014 13:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:52

Gülen'i ziyaret eden patronlar panikte mi?

Takvim gazetesi her gün ilginç iddialarla ortaya çıkıyor. Bu kez de Fethullah Gülen'e gizli ziyarette bulunan patronları gündeme getirdi..

İşte Takvim'in ilginç haberi

Papermoon'da buluşarak yıllardır siyasi hayata hükmetmeye çalışan baronların Türkiye'deki uzantıları, tek tek Pensilvanya'ya gittikleri ortaya çıkınca panik yaşadı. Kendilerine stratejik ortak olarak cemaati seçen iş adamları, Erdoğan'ı düşürüp eski güçlerine kavuşmak için soluğu Pensilvanya'da aldılar.

BİZİ KİM ELE VERDİ?

Amaçları cemaat ile güçlerini birleştirerek Yeni Türkiye'nin önünü tıkamak ve arzuladıkları eski Türkiye'ye bir kez daha sahip olmaktı. Papermoon'daki buluşmalarını Pensilvanya'ya taşıyan ve bunu gizlilik içinde yapan Türkiye'nin en önemli iş adamları hizmet için milyonlarca Euro'luk bağış ve himmetten de kaçınmadı. Dün TAKVİM'in haberiyle önemli iş adamlarının Pensilvanya ziyaretleri deşifre olunca, patronlar paniğe kapılarak birbirlerine girdi. TAKVİM, işbirliği için Fethullah Gülen'i ziyaret edip cemaate para yağdıran iş adamlarının adını açıklamadı. Ancak, o isimlerden bir bölümü bu haberin ardından dün İstanbul'da bir araya geldi. Gizli temasın açığa çıkmasından kaygılanan patronlar, "Hani bu ziyaret gizli tutulacaktı. Bizi kim deşifre ediyor" diyerek kendilerini götürenlere sitem etti. Yüzü kapalı fotoğrafları gösterilen patronlar, "Bizim ismimizi kim ele verdi" diye saatlerce tartıştı.

28 ŞUBAT KORKUSU

Ardından da kendilerini ABD'ye götüren aracıları bu önemli bilgiyi sızdırmakla suçladılar. İş adamlarının en büyük sıkıntısı ise isimleri olan listenin Ankara'ya gitmesi oldu. İsimlerin 28 Şubat soruşturmasında sivil ayak süreciyle yargı karşısına çıkacakları iddia ediliyor.