Medya
30 Mayıs 2014 16:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:14

Gülen Cemaati'nin asıl hedefi ne? Yeni Şafak yazarı bu yazıyı 'kelle koltukta' yazdı!

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, Gülen Cemaati'ni hedef alan yazısında birbirinden ilginç iddialarda bulundu.

"Küresel sistem, paralel şebek/e/leri kullanarak paralel bir din icat etmek istiyor" diyerek cemaatin asıl hedefinin "paralel din" icat etmek olduğunu iddia eden Kaplan yazısının başına "bu yazıyı kelle koltukta yazdığımı bilin" notunu düştü.

İşte Kaplan'ın yazısındaki ilgili bölüm:

BU YAZIYI KELE KOLTUKTA YAZIYORUM!

Paralel şebeke, önümüzdeki süreçte, küresel sistemin çıkarlarını pekiştirecek ve İslâm'ı küresel sistemin güdümüne girdirerek paçavraya çevirecek paralel bir din icat etmekte kullanılıyor.

Paralel şebekeden istenen şey, önümüzdeki 15-20 sene içinde Balkanlar, Türkî cumhuriyetler ve Afrika'daki yönetimleri teker teker devirmek.

KÜRESEL 'PARALEL DİN' TEHLİKESİ!

Küresel sistem, paralel şebek/e/leri kullanarak paralel bir din icat etmek istiyor: Asıl hedef bu!

Tıpkı Constantine'in, önce, Bizans'ı Hıristiyanlaştırması; sonra da Hıristiyanlığı, Bizanslaştırarak, Bizans'ın çıkarlarını meşrulaştırıcı, her bakımdan kullanılmaya müsait bir araca dönüştürmesi ve yok etmesi gibi tehlikeli bir küresel projeden sözediyorum burada.

TABANIN BEYNİ NASIL YIKANIYOR?

Paralel şebekenin tabanı, klonlandığı için, yapılmak istenen şeyi idrak edebilecek, 'paralel din' tehlikesini görebilecek durumda değil.

Tabanın beyni şöyle yıkanıyor: 'Gece-gündüz demeden yaptığımız çalışmalar sonucunda İslâm dünyasını da, dünyayı da biz kurtaracağız!'

Oysa bu, tam anlamıyla illüzyondan ibarettir. Alimi, arifi, fakih'i, derinlikli düşünürü olmayan, İslâm dünyasındaki bütün İslâmî oluşumlarla arasına mesafe koyan hayalperest ve sığ bir oluşum, İslâm dünyasını nasıl kurtarabilir ki!

YÖNETİMLERİ DEVİRECEKLER!

Kelle koltukta yazıyorum dediğim asıl tehlikeli gelişme şu: Balkanlar, Türkî Cumhuriyetler ve Afrika'da müslümanların yoğun olarak yaşadıkları ülkeler, önümüzdeki 15-20 yıllık süreçte, teker teker ele geçirilecek!

Bosna'da bunun provası yapılıyor!

Bu, iki yolla yapılacak:

Birincisi, bu ülkelerin geleceğine çeki düzen verecek elit kadroları yetiştirerek.

İkincisi ve daha önemlisi de, yeri ve zamanı geldiğinde, kasetlerle, şantajlarla, iç karışıklıklar çıkararak bu ülkeler ele geçirilecek...

Bu ülkelerde hâlihazırda sömürgecilerin diktikleri kişiler işbaşında. Şu an, bu kişilerin veya grupların kolaylıkla devrilebileceği büyük bir şantaj-kaset-devlete sızma operasyonları hazırlanıyor. Yarın bu ülkeler birer birer düşürülecek...

Sonuçta, ortaya küresel sistemin zorbalıklarına itiraz etmeyen, küresel sistemin borazanlığını yapacak, tarih sahnesine çıkma özellikleri yok edilmiş, paçavraya çevrilmiş bir din çıkacak.

ERDOĞAN NEFRETİ'NİN KÜRESELLEŞTİRİLMESİ!

Erdoğan'ın bu tehlikeyi gören ve önleyebilecek tek lider olduğunu iyi biliyor şebekler!

Gece gündüz Erdoğan nefretinin yayılmasının, bu süreçte bilumum kelaynak solcu, muhteris CHP'li kişilerin kullanılmasının, dahası Erdoğan'ın hem Türkiye'de hem de dünya medyasında 'diktatör bu adam!' diye lanse edilmesinin nedeni burada gizli.

Özetle, tehlike büyük. Bu nedenle, -hâlâ- iyi niyetli, samimi kişileri uyanmaya, Erdoğan'ı da, küresel şebekelerin şebekliğini yaparak Türkiye'nin yürüyüşünü bitirecek ve İslâm'ı paçavraya çevirecek 'şer-şebek oluşumlar'ı çökertme konusunda geç kalmamaya davet ediyorum.