Televizyon
27 Nis 2012 12:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:35

GÜLBEN ERGEN'İ HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

Canlı yayında yüzüne cilt maskesi uygulayan Gülben Ergen ile seyirciler arasında komik anlar yaşandı.

Hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında saat: 10.30’da yayınlanan Gülben programına bugün şu sıralar çifte heyecan yasayan Türk müziğinin güçlü seslerinden Niran Ünsal konuk oldu.

Sanatçı kariyerindeki ilk maxi single çalışması “İnce Ayar” da bulunan birbirinden güzel şarkıları seslendirirken, üçüncü kez anne olmaya hazırlanmanın verdiği mutluluğu ve hazzı da ekran başındakilerle paylaştı. Programa telefonla bağlanan izleyiciler güzel sözleriyle hem Niran Ünsal’ı hem de Gülben Ergen’i mutlu etti.
 
Programın ikinci bölümünde ise Bitki Bilimi ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya ile selülit için doğal peeling ve masaj yağları, cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için koruyucu kremler, her cilt tipine uygun nemlendirici maskeler, temizleme sütü ve doğal tonik tarifleri, ayaktaki nasırlar ve kepekli saçlar için doğal çözümler konuşuldu. Suna Dumankaya’nın doğal malzemelerle yaptığı cilt maskelerinden birini canlı yayında yüzüne uygulayan Gülben Ergen ile seyirciler arasında komik anlar yaşandı.
 
İlk olarak gözaltlarına koyduğu elma kabuklarıyla başlayan Gülben Ergen ardından Suna Dumankaya'nın yine gözaltlarına öncelikli olarak uyguladığı maskeyle yayına devam etti. Son olarak da yüzüne kakao maskesi uygulayan Gülben Ergen canlı yayında yaklaşık yarım saat yüzündeki maskeyle kaldı. Doğallığı ve cesaretiyle bir kez daha izleyenlerini kendine hayran bırakan Gülben Ergen programını Dumankaya'nın birbirinden özel doğal tariflerini izleyicileriyle paylaşarak keyifli bir şekilde sonlandırdı.