Magazin
21 Kas 2016 12:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:40

Gülben Ergen'i çıldırtan iddia: Ne demek, bu ne demek!

Erhan Çelik arasındaki boşanma davasının tarihi 2 Aralık olarak belirlenen Gülben Ergen, eşine ihanet ettiği yönündeki iddialara çok sert karşılık verdi.

Bundan iki yıl önce Şirince'de dünya evine giren Gülben Ergen ve Erhan Çelik çifti boşanma kararı aldı. Erhan Çelik'in sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile netlik kazanan ayrılık konusu mahkemeye taşınmak için gün sayıyor. Aralık ayının ilk günlerinde 2 Aralık'ta ilk davaları görülecek olan çiftin herhangi bir sorun çıkmazsa ilk duruşmada boşanacakları konuşuluyor. Bu sürpriz ayrılığın ardında Gülben Ergen'in bir iş adamı ile aşk yaşadığı iddiaları da gündeme geldi.

FOTOĞRAFLAR SİLİNDİ

Gülben Ergen bu ihanet iddialarına 'Renkli Sayfalar' üzerinden yanıt verdi. Sosyal medya hesabından Erhan Çelik'i takip etmeyi bırakan Ergen, sonrasında birlikte çekilmiş fotoğraflarını sildi. Erhan Çelik de Gülben Ergen'le olan fotoğraflarını silerek takibi bıraktı. Ergen, Erdoğan'dan olan çocuklarıyla yurt dışına çıktı.

İHANET İDDİALARINA YANIT

İkili arasında bu gelişmeler yaşanırken, magazin kulislerinde evliliğin bir ihanet yüzünden bittiği haberleri yapıldı. Konuyla ilgili Renkli Sayfalar programına açıklama yapan Ergen, şunları söyledi: "Ne demek bu ne demek, yıllardan beri bunları söyleyen, ben evliyken bile ihanet iddialarını dile getirenlere cevap vermedim. Ben evliliğimin bitiyor olmasının üzüntüsü içindeyim. Evlatlarımla bu üzüntüyü atlatmak adına bir tatile çıkıyorum."

Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in boşanma nedeni olarak çocukları gösterildi.

ÇELİK EVDEN AYRILIRKEN BAKIN NE ALMIŞ

Erhan Çelik, çift ayrılık kararı aldıktan sonra İstinye'de birlikte yaşadıkları evden ayrılmış. Bu ayrılma sırasında Çelik evden sadece üç şey almış, bunlar da Atlas, Ares ve Güney'e ait tişörtler olmuş.