Gülben Ergen: "Beni ve çocuklarımı öldürmesinden korkuyorum"

Gülben Ergen, kendisini ve çocuklarını ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle Yeşim Salkım hakkında suç duyurusunda bulundu. Gülben Ergen, Yeşim Salkım’ın ‘O kadını bitireceğim’ mesajını delil gösterdi.

Gülben Ergen: "Beni ve çocuklarımı öldürmesinden korkuyorum" - Sayfa 1

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre, geçen günlerde bir ödül törenine katılan Gülben Ergen, kendisine tehdit, şantaj ve hakaret dolu sözler sarf eden Yeşim Salkım'ı savcılığa ihbar etti. Aralık ayında düzenlenen bir ödül töreni kapsamında Gülben Ergen, 38 okul açıp binlerce öğrenciye eğitim imkanı sağladığı için ödüle layık görülmüştü. Ancak sonrasında Yeşim Salkım, Gülben Ergen aleyhinde televizyon kanallarında ve sosyal medya üzerinden açıklama yaparak onu eleştirdi.

15
Gülben Ergen: "Beni ve çocuklarımı öldürmesinden korkuyorum" - Sayfa 2

'O ÖDÜL BENİM HAKKIMDI'

İddiaya göre; Yeşim Salkım, ödül törenini düzenleyen Sinan Güzel'e şu mesajı attı:

"Ben Hakan Uzan'ın eski karısıyım, bu işlerin nasıl gittiğini iyi bilirim. O ödül benim hakkımdı. O ahlaksız kadını davet edip ödül vereceğinize benim hakkımı yediniz. Bu iş artık kan davasına dönüştü.

25
Gülben Ergen: "Beni ve çocuklarımı öldürmesinden korkuyorum" - Sayfa 3

Beni davet bile etmediniz. Gülben Ergen'i bitireceğim. Benim o kadını yok etmeme engel olamayacaksınız." Güzel, Salkım'dan gelen mesajları Ergen'e göndererek dikkatli olması konusunda uyardı. Ergen ise İstanbul Adliyesi'ne giderek suç duyurusunda bulundu.

35
Gülben Ergen: "Beni ve çocuklarımı öldürmesinden korkuyorum" - Sayfa 4

'ÇOCUKLARIMA ZARAR VERMESİNDEN KORKUYORUM'

Gülben Ergen, "Yeşim Salkım, bana ait olduğu iddia edilen görüntüleri herkese göstererek itibarımı zedeliyor. Kariyerime, saygınlığıma ve çocuklarıma zarar gelmesinden korkuyorum. Salkım'dan şikayetçiyim" diye ifade verdi. Bunun üzerine Salkım hakkında soruşturma başlatıldı.

45