Televizyon
20 Haz 2014 16:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:20

Gülben Ergen'den sezona şık veda! (Medyaradar/Özel)

Bugüne kadar 200 gün boyunca ekranlara gelen program balo konseptiyle bugün sezon finali yaptı.

Tüm ekip veda balosu konseptinde şık kıyafetleriyle ekrana çıktı. Sezon finalinin konuğuysa Kutsi oldu. Programa gitarıyla gelen Kutsi, program boyunca en sevilen şarkılarını seslendirerek adeta mini akustik konser verdi.

GÜLBEN ERGEN’DEN TEŞEKKÜR!

“Gülben” programının sezon finalinde Ergen, zaman zaman programının konseptini değiştirerek yardıma muhtaç çocuklara yardım ettiği günlerde de kendisini yalnız bırakmayarak desteğini esirgemeyen izleyicisine teşekkür etti. Gülben Ergen seyircilerine; “O aileleri şifayla donattınız teşekkür ederim. O dönemlerde kanalı değiştirerek daha eğlenceli programlar açabilirdiniz ama yapmadınız. Siz değerli izleyicilerime teşekkür ederim.” dedi.




“MÜZİĞE ÇÖPTEN BULDUĞUM MANDOLİNLE BAŞLADIM!”

Okuduğu mimarlık bölümünü bırakarak müzisyen olan Kutsi, müzik hayatına nasıl başladığını “Gülben”de anlattı. Başarılı şarkıcı; “Komşumuzun çöpe attığı tek telli mandolini görünce hazine bulmuş gibi oldum. Hemen aldım, aylarca tek telli mandolinle tek şarkı çaldım. Sonrasında liseye giderken cebimdeki son 3 lirayla kazıkazan oynadım, hiç de yapmadığım bir şey. Oradan kazandığım parayla aylardır almak istediğim gitarı aldım ve o günden beri kendimi müziğe adadım.” dedi.

GÜLBEN EKİBİNDEN GÜLBEN ERGEN’E SÜRPRİZ!

Ekibinin kendisi için bir video hazırladığını bilen Gülben Ergen, canlı yayında tüm ekibi de yanına davet ederek sürpriz videoyu onlarla birlikte izledi. Makyözünden kameramanına, editöründen yönetmenine kadar tüm ekip, Gülben Ergen’in ‘Fıkır Fıkır’ şarkısı için çektikleri video klibi kahkahalarla izlediler. Gülben Ergen, “Bu program başarılıysa, bu program farklıysa işte bu eğlenceli ekibin sayesinde. Ben hiçbir şeyi tek başıma yapmıyorum.”dedi ve ekibine teşekkür etti.