Gündem
02 Ara 2015 09:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:12

Gülben Ergen'den Can Dündar tepkilerine yanıt! "Asıl tehlike döneklik!"

Altın Kelebek ödül töreninde Can Dündar’la ilgili konuşan Gülben Ergen, aldığı eleştirilerin ardından Instagram'dan açıklama yaptı.

Gazeteci Can Dündar ve Erdem Gül’ün Silivri Cezaevi’ne gönderilmesinin ardından Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde katıldığı Altın Kelebek ödül töreninde konuşmuş ve Can Dündar'a selam göndermişti.

TEPKİLERE CEVAP VERDİ: DÜNDAR DOSTUM
Ergen, yaptığı konuşmadan sonra bazı takipçileri tarafından eleştirildi ve eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından dün oldukça uzun bir yazı kaleme aldı. Dostuna selam gönderdiği için dönek olmadığını söyleyen Ergen,"Ben sizler gibi 24 saatimi politika yaparak politik düşünerek geçirmiyorum. Her konuya politik yaklaşmıyorum. Bana özelime, aileme, kişilik haklarıma fazlasıyla haksızlık ediyorsunuz" dedi.



ASIL TEHLİKE DÖNEKLİK
"Dostunun yargı sebebi seni dönek yaparsa asıl odur tehlike! Deniz Seki'yi her ziyaretimde, "Űç çocuğun var, utanmıyor musun?" diye yargılandım. Ne hakaret, ne ağır suçlamalar. Benim arkadaşım! Suçlu, suçsuz kendi hayatı, kendi cezası... Ama arkadaşım... Ziyaret ettim, edeceğim. Īyi olması için elimden her geleni yaptım, daha da yapacağım...

DOSTLUĞUNU GÖRDÜĞÜM İNSANA SELAM YOLLARIM
"Can Dündar'a selam olsun" dedim diye işitmediğim hakaret kalmadı. Ey ülkem insanı! Dostluğunu gördüğüm her insana selam da yollarım, ziyaret de ederim. Yargı sebebine değinecek bir mesaj vermedim ben... Bunu veren sizlersiniz. Ülkemin Cumhurbaşkanı beni iftarına davet etmiş. Vay nasıl gidermişim? Vay hem Tayyip Erdoğan'ın davetine gidip, hem Can Dündar'a selam olsun nasıl dermişim? Bu nasıl zihniyet? Bu nasıl bir parçalanmışlık?

HER KONUYA POLİTİK YAKLAŞMIYORUM
Ben sadece hüsnü kalple Allah rızası için Hac yaptığımda da mesleğimle bağdaştırmayan kısır zihniyetler ibadetimi sorgulamışlardı... Siz benim ibadetime, dostuma selam yollamama, politik hiç bir mesaj içermeyen #önceiyiinsan olma prensiplerime yorum yaparken saygıyı eksik ediyorsunuz. Ben sizler gibi 24 saatimi politika yaparak politik düşünerek geçirmiyorum. Her konuya politik yaklaşmıyorum. Bana özelime, aileme, kişilik haklarıma fazlasıyla haksızlık ediyorsunuz. Etmeyin!!"