Spor
14 Şub 2024 20:07 Son Güncelleme: 14 Şub 2024 20:08

Guardiola'dan maç sonu olay sözler! 'Gidin Galatasaray'a sorun'

Manchester City, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi'nde saf dışı bırakan Kopenhag karşısında 3-1’lik skorla galip gelirken teknik direktör Pep Guardiola karşılaşma sonrası dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi dışına iten Kopenhag ile karşılaşan Manchester City rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından konuşan tecrübeli çalıştırıcı Pep Guardiola gazetecilere Kopenhag'ın ne kadar zor bir rakip olduğunu Galatasaray'a sorun ifadelerini kullandı.

İŞTE O SÖZLER...

"Kopenhag gerçekten çok zor bir takım. İnsanlar, Kopenhag'ı yenmenin kolay olduğunu söylüyorlar ama öyle değil. Kopenhag'ın ne kadar zorlu bir rakip olduğunu Galatasaray'a, Bayern Münih'e ve Manchester United'a sorun."

"GERÇEKTEN ÇOK İYİ OYNADIK"

"Kopenhag gerçekten çok iyi bir rakip. Biz gerçekten çok iyi futbol oynadık."

"DOĞRU KARAKTERLE OYNADIK"

"Benim işim futbolcuları uyarmak ve onlara ihtiyacımız olan şeyleri söylemek. Oyuncularım da bunu hissettiler ve gösterdiler. Doğru karakter ve sabırla oynadık. Herkes en üst seviyedeydi."

"BU OLMAZSA OLMAZ!"

"Doğru oyunu, doğru karakteri ve doğru sabrı göstermezseniz Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya gelemezsiniz. Umarım rövanş maçından da istediğimiz sonucu alır ve çeyrek finale ulaşırız."

RÖVANŞ MAÇI 6 MART'TA

Manchester City ile Kopenhag, 6 Mart günü TSİ 23.00'te rövanş maçında İngiltere'de karşılaşacak ve kazanan takım adını çeyrek finale yazdıracak.