Spor
11 Haz 2021 18:56 Son Güncelleme: 11 Haz 2021 18:58

G.Saray'da bombalar peş peşe patladı! 2 futbolcu da resmi imzaları attı

Galatasaray, iki yerli oyuncuyu kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, iki isme de 3 yıllık sözleme imzalattı.

Galatasaray, Alpaslan Öztürk ile Aytaç Kara'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, iki futbolcuyla da 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. İmzanın ardından açıklamalarda bulunan Alpaslan, "Galatasaray'ın Avrupa'da kupa aldığı dönemde Hagi, Hagi diye bağırarak topa vuruyorduk. Çok güzel bir duygu, içim kıpır kıpır, heyecanlıyım" dedi.

Galatasaray, Göztepe'den ayrılan Alpaslan Öztürk ve Kasımpaşa'yla yollarını ayıran Aytaç Kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Sarı-kırmızılılar iki futbolcuyla da 3 yıllık sözleşme imzaladı.

"İÇİM KIPIR KIPIR"

Alpaslan Öztürk imza sonrasında ilk açıklamasında, "Galatasaray'ın Avrupa'da kupa aldığı dönemde Hagi, Hagi diye bağırarak topa vuruyorduk. Çok güzel bir duygu, içim kıpır kıpır, heyecanlıyım. Galatasaray gibi bir kulübe geldiğim için çok mutluyum." dedi.

NE KADAR KAZANACAKLAR?

Galatasaray, 3 yıl sözleşme imzalanan Aytaç Kara'ya senelik 6 milyon TL garanti ücret verileceğini borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılılar 3 senelik mukavele imzalayan Alpaslan Öztürk için ise sırasıyla 5 milyon TL, 5,5 milyon TL ve 6 milyon TL ödeneceğini duyurdu.