Gündem
21 Ara 2012 09:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:31

G.SARAY'A SCHALKE, FENER'E BATE'NİN ÇIKACAĞINI HANGİ GAZETE BİLDİ?

Büyük gazetelerimizden biri dün spor sayfasına manşetten rakipleri yazdı, kurada o takımlar çıktı!

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcilerimiz Galatasaray ile Fenerbahçe’nin rakipleri belli oldu. Galatasaray, 1. torbanın en zayıf takımı olarak gösterilen Alman temsilcisi Schalke ile eşleşirken; Fenerbahçe ise güçlü rakipler arasından BATE’yi çekti.

Galatasaraylı taraftarlar, futbolcular ve yöneticiler İsviçre’de yapılan kura çekiminden önce kendilerine rakip olarak Schalke’nin gelmesini sıkça dile getiriyordu ve bu kura bir anlamda sarı-kırmızılı camianın tabiri caizse gönlüne göre oldu.

Avrupa’daki bir temsilcimiz Fenerbahçe de, Belarus temsilcisi BATE Borisov ile eşleşti ve kura çekiminden sonraki ilk dikkat çeken yorum Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı’dan geldi. Kiğılı, muhtemel rakipler arasında kendilerine rakip olarak bir numaraya BATE’yi koyduklarını ifade etti.

Günün manşeti ise Akşam Gazetesi’nde geldi. Akşam Gazetesi, İsviçre’de yapılan kura çekiminden önce GS’ye Schalke, FB’ye BATE manşetini attı ve bir anlamda kura çekiminde çıkan tabloyu önceden okurlarına duyurdu.