Spor
12 Şub 2023 18:38 Son Güncelleme: 12 Şub 2023 19:04

GS TV'ye çıkacak olan Volkan Demirel, Hatay'a geri döndü

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, ailesini ve takımı İstanbul'a götürdükten sonra depremzedelere destek olmak için Hatay'a geri döndü. Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Demirel, Galatasaray TV'de de depremzedeler için yardım toplayacak.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 şiddetindeki depremden en çok etkilenen şehirlerin başında gelen Hatay'da arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin ilk gününde açtığı canlı yayında gözyaşlarına boğulan Volkan Demirel, şehri ve takımı için yaptıklarıyla herkesin gönlüne dokundu.

HATAY'A GERİ DÖNDÜ
Özel uçak ayarlayıp takımını ve ailesini İstanbul'a götüren Demirel, Hatay'a geri döndü. Genç teknik direktör kulüp tesislerinde kente ve depremzedelere destek veriyor.

"HEPİMİZİ AĞLATTI"
Galatasaray Basın Sözcüsü Rıza Morova "Volkan Demirel hepimizi ağlattı. Kendisini GS TV'ye davet ettik. 'Bağlantı yapıp duygularını anlatır mısın, hem güzel olur. Çünkü taraftarlar seni yanlış tanıdı' dedik" ifadelerini kullanarak Volkan Demirel'e bir davette bulunmuştu. Daveti kabul eden Demirel, GS TV'de depremzedeler için yardım toplayacak.