Televizyon
25 Şub 2014 09:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:57

GS TV'den kovulan spikerden açıklama; Para bile vermediler!

GS TV spikeri Gülçin Tunçok, Facebook'ta "Akşama net maçtayız" yazdı ve sonuna sarı-lacivert kalp ekledi. Taraftarlar tepki gösterince GS TV'deki işine son verildi.

GSTV sunucusu Gülçin Tunçok’un Facebook adresinde yapılan bir paylaşıma yorumu ortalığı karıştırdı. GSTV'de stajyer olarak işe alınan Tunçok'a, Twitter veya Facebook hesabında bu tür tepki çekecek paylaşımları olup olmadığı soruldu ve "Hayır, yok" yanıtı alındı. Ancak dün Tunçok'un Fenerbahçe atkılı fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıkınca işine son verildi.

AÇIKLAMA YAPTI
GSTV'de işine son verilen Gülçin Tunçok, kişisel twitter hesabından bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama:

"Yaklaşık olarak iki hafta önce GSTV'de stajyer olarak çalışmaya başlamış olup hiçbir ödeme almadığımı belirtmek isterim. Fenerbahçeli olduğumu hiçbir zaman saklamamakla beraber çatısı altında çalıştığım kuruma zarar verecek hiçbir tavrım olmamıştır. Bu çatı altında bu süre boyunca işimi gereğince yapmaya çalıştım. Ancak anlayamadığım asıl nokta insanların gerçekten ırkçılığa bu kadar yakın tavırları oldu. Kimse tuttuğu takım, olduğu millet ve kişisel ilgi alanları sebebi ile bir iş yerinden çıkarılmamalı veya tepki almamalıdır. Çalıştığım süre boyunca tanımış olduğum, işini profesyonelce yapan ve emek harcayan GSTV çalışanlarının hepsine teşekkürü borç bilirim."