Reklam PR
28 Şub 2011 15:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:05

GRUP 7'NİN GENEL DİREKTÖRLÜĞÜNE HANGİ ESKİ GAZETECİ GETİRİLDİ?

İletişim Danışmanlığı sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan Grup 7 İletişim Danışmanlığı, ilk Genel Direktörü'nü kendi içinden yetiştirdi.

18 yıllık gazetecilik deneyiminin ardından 1999 yılında Grup 7’ye katılan Şenay Kalkan, ajansın ilk Genel Direktörü oldu.
 
2008’de şirketin ortakları arasına katılan ve Başkan Yardımcılığı’na yükselen Şenay Kalkan, Genel Direktör olarak ajansın iç işleyişinden, müşteri ilişkilerinden, performansından ve büyümesinden sorumlu olacak.
 
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Şenay Kalkan, 1982 yılında başladığı Cumhuriyet Gazetesi’nde muhabirlik, istihbarat servisi şefliği, yazı işleri editörlüğü gibi farklı pozisyonlarda çalıştıktan sonra 1995’te ATV’ye geçerek kariyerine görsel basında devam etti. 1999’da NTV’de haber editörlüğü yaparken aktif gazeteciliğe son veren Kalkan, Grup 7 İletişim Danışmanlığı’na katılarak halkla ilişkiler sektörüne geçti.
 
1991 yılında kurulan Grup 7, 20 yıldan bu yana yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda kurum ve markaya iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor. 40 kişilik sürekli kadrosuyla müşterilerinin itibarını, rekabet gücünü ve marka algısını yükseltmek üzere çalışan Grup 7, İDA’nın kurucu üyesi olmanın yanı sıra Uluslararası İletişim Danışmanlığı Yönetim Standardı sertifikasına (CMS) da sahip bulunuyor.