Dünya
26 Mar 2021 17:55 Son Güncelleme: 26 Mar 2021 18:00

Greta gülümseyerek paylaştı! 'Penis boyu çevre kirliliği nedeniyle küçülüyor'

İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, Twitter hesabından 'Penis boyu çevre kirliliği nedeniyle küçülüyor' başlıklı bir haberi paylaştı. Thunberg, paylaşımına "Bir sonraki iklim grevinde görüşmek üzere" notunu düştü.

Çevre kirliliğinin penis boyunun küçülmesine yol açtığı yönündeki son bir araştırma, İsveçli genç iklim aktivisti Greta Thunberg'e malzeme oldu.

Salgın uzmanı ve çevre bilimcisi Dr. Shanna Swan'ın düşük sperm sayılarının ve cinsel gelişimdeki değişikliklerin insan neslini tehlikeye atabileceğini yazdığı son kitabı Countdown'a (Gerisayım) dair çeşitli haberler paylaşılmaya devam ediyor.

Bunun son örneklerinden biri olarak birkaç gün önce kitapta endüstriyel kimyasallarla penis uzunluğu arasındaki ilişkinin incelendiği bölüme dair haberler yapıldı.

"BİR SONRAKİ İKLİM GREVİNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE"

Thunberg de bu bilgileri 'Bilim insanı uyardı: Penis boyu çevre kirliliği nedeniyle küçülüyor' başlığıyla veren İngiltere merkezli Sky News sitesinin haberini kullandı. Twitter hesabından haberi alıntılayan Thunberg, "Bir sonraki iklim grevinde görüşmek üzere" notu düştü, bir de gülen surat ifadesi kullandı.