Gündem
20 Tem 2015 16:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:44

GQ'nun Star Wars pozlarına Lucas Film'den tepki!

Ünlü komedyen Amy Schumer'in GQ dergisinin ağustos sayısının kapağı için verdiği Star Wars temalı pozlar, serinin yapımcısı Lucas Film'i kızdırdı.

Amy Schumer’ı 'Galaksinin en komik kadını ilan eden' GQ için çekilen Star Wars temalı fotoğraflarda ünlü komedyen üzerinde, efsanevi serinin karakterlerinden Prenses Leila’nın ikonik metal bikinisi olduğu halde, droid C-3PO’nun parmağını emerken görülüyor. Bir diğer karede ise Schumer, Star Wars'un klon birlikleri stormtrooperlarla dans ederken ve ayrıca R2-D2 ve C-3PO ile yatakta görülüyor. Dergide Schumer, Amerika’nın en cesur kadını olarak övülüyor ve fotoğrafların olağandışı olduğu söyleniyor. 

Serinin yapımcısı Lucas Film ve Disney ise GQ'nun bu çekim için kendilerinden izin almadıklarını söyleyip konsepti onaylamadıklarını duyurdu. Star Wars’un resmi Twitter hesabından "Lucas Film ve Disney, Star Wars karakterlerinin bu şekilde uygunsuz kullanılmasını onaylamıyor ve tasvip etmiyor” açıklaması yapıldı.



Star Wars hayranları da sosyal medyada dergi kapağını yavan ve utandırıcı bulduklarını belirtti. Twitter'da hayal kırıklıklarını dile getiren Star Wars hayranlarına Star Wars resmi Twitter hesabı da hayranlarına destek oluyor. (BBC)