Polemik & Kulis
07 Şub 2020 17:17 Son Güncelleme: 08 Şub 2020 12:28

Gözyaşlarıyla uğurlandı! Alev Gençoğlu'nun cenazesinde Ali Sabancı detayı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda meydana gelen uçak kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.

İzmir- İstanbul seferini yapan yolcu uçağı çarşamba günü saat 18.19'da Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na indikten sonra duramayarak pistten çıktı. Sürüklenen uçak yol kenarına düşerek parçalandı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden 60 yaşındaki Alev Gençoğlu bugün İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Alev Gençoğlu için öğle vakti Kadıköy'deki Erenköy Galip Paşa Camii'nde tören düzenlendi. Cenazeye ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Türkiye'nin ilk özel radyo kurucusu Ender Uslu'ya aynı camide düzenlenen törene gelen sanatçı Erol Evgin de Gençoğlu ailesine taziyede bulundu. Anne Hayriye Gençoğlu tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Ağabey Hakan Gençoğlu da gözyaşları içinde cenaze namazını kıldı. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenaze Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ALİ SABANCI CENAZEDE

Pegasus Havayollarının sahibi Ali Sabancı da kazada hayatını kaybeden Alev Gençoğlu’nun cenazesine katıldı. Bir hayli üzgün olduğu görülen Sabancı, cenazede Gençoğlu'nun ailesine başsağlığı diledi.