Dünya
08 Nis 2022 16:45 Son Güncelleme: 08 Nis 2022 16:52

Gözünü ve bacağını kaybeden Fox news muhabirden ilk açıklama

Rusya Ukrayna savaşını takip etmek için Ukrayna’nın Kiev şehrine giden muhabir Benjamin Hall savaş sırasında vurulduktan sonra bir gözünü ve bacağını kaybetti.

Fox News muhabiri Benjamin Hall, Ukrayna’daki savaşı takip ederken Kiev’in yakınlarında vurulmuştu. Muhabir uzuvlarını kaybetmesine rağmen hayatta olduğu için “çok şanslı” hissettiğini günler sonra yaptığı paylaşımda söyledi.

Fox News muhabiri Benjamin Hall, hasta yatağından gülümseyen bir fotoğrafını da paylaşarak, “Özetlemek gerekirse, bir yanda bacağımın yarısını, diğer yanda ayağımı kaybettim. Bir elim bir arada, bir gözüm artık çalışmıyor, işitme duyum oldukça kötü durumda ama genel olarak kendimi çok şanslı hissediyorum. Burada olmak ve beni buraya getiren insanlar harika!” diye konuştu.

Muhabir Benjamin Hall, saldırıdan canlı kurtulduğu için kendini çok şanslı hissettiğini ifade ederken, Ukrayna savaşını takip ederken hayatını kaybeden meslektaşlarını da andı. 

NE OLMUŞTU

Fox News muhabirleri, Kiev'in yakınlarındaki Horenka'da 14 Mart'ta bir Rus havan topu tarafından vurulmuştu. Fox News, saldırıda Pierre Zakrevsky ve Oleksandra Kovchinova’nın aldıkları yaralardan dolayı hayatlarını kaybettiğini açıklamıştı.