Gözler onların üzerinde! Yazın ilk yarısına damga vuran isimler...

Magazin dünyasının nabzı Bodrum-Çeşme plajlarında, Marmaris ve Göcek açıklarında atıyor. Yazın ortasında kimi formda vücutlarıyla, kimi bikinileriyle, kimi kasları, kimi de aşklarıyla konuşturdu.

Gözler onların üzerinde! Yazın ilk yarısına damga vuran isimler... - Sayfa 1

Değişimleriyle bizi şaşırtanlar ve bonkörler de gündemimizdeydi. Şezlong-döner ikilisinin önüne ise kimse geçemedi. İşte bu yazın ilk yarısının ‘EN’leri...


110
Gözler onların üzerinde! Yazın ilk yarısına damga vuran isimler... - Sayfa 2

En şaşırtanları

Rolü için 15 kilo alan Çağatay Ulusoy’un son hali yaza damga vurdu. Ne şanssız ki, rolü de iptal oldu. Fotoğraflarıyla takipçi sayısını sürekli artıran fenomen Duygu Özaslan fotoşopsuz görüntüleriyle TT’deydi.

Zayıflık takıntılı Süreyya Yalçın’ın pozu da şaşırttı. En esprilisi Rıza Kocaoğlu’ydu. Detoks kampında görüntülenince kendisini şöyle ti’ye aldı: “Aya benzer göbeğim.”


210
Gözler onların üzerinde! Yazın ilk yarısına damga vuran isimler... - Sayfa 3

En iddialı kadınlar

Şevval Şahin, pozlarıyla gittikçe Şeyma Subaşı’na benzeyip sosyal medyayı sallıyor.

Eda Taşpınar bu yaz Mikonos’a gidemeyince Çeşme’yi mesken tuttu. Kiraladığı taş eve 3 bavulla yerleşti. Formda vücudu, tasarım bikini ve kıyafetleriyle konuşturuyor.

Burcu Esmersoy “Tatilde ne yapıyorsunuz?” sorusuna “Spor yapıp sağlıklı besleniyorum” cevabını veriyor.


310
Gözler onların üzerinde! Yazın ilk yarısına damga vuran isimler... - Sayfa 4

En tartışılanlar

İbrahim Tatlıses (68) kendisinden 42 yaş küçük Gülçin Karakaya (26) ile aşk yaşamaya başladı. Yaş farkı ve “Kadınsız yaşayamam” sözleri tartışılınca geri adım attı. 79 yaşındaki Asil Nadir’in 6. kez baba olacağını açıklaması da magazin gündemini salladı. Nadir’in eşi Nur Nadir 36 yaşında.


410