Gündem
24 Mar 2021 13:16 Son Güncelleme: 24 Mar 2021 14:03

Gözler Berat Albayrak'ı aradı! Baba Sadık Albayrak AK Parti kongresinde!

AK Parti'nin, 7. Olağan Büyük Kongresi bugün saat 10.00'da Ankara Spor Salonu'nda başladı. Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak da kongreye katıldı. Albayrak'ın kongreye katılması kadar, oğullarının kongrede yer almaması dikkat çekti.

"Türkiye için güven ve istikrar" sloganlı AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi başladı.

Sürpriz isimlerin de katıldığı kongrede dikkat çeken isimler vardı. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeliğinden Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala açıklamalarının ardından istifa eden Bülent Arınç'ın yer alması dikkat çekti.

Kongrede göze çarpan bir diğer isim de Sadık Albayrak oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü ve Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın babası olan Albayrak, Emine Erdoğan'ın hemen arkasında, Bilal Erdoğan ile aynı sırada fotoğraf verdi.

GÖZLER BERAT VE SERHAT ALBAYRAK'I ARADI
Bu noktada göze çarpan bir diğer detay ise eski bakan ve Sadık Albayrak'ın oğlu Berat Albayrak'ın yer almamasıydı. Buna ek olarak Berat Albayrak'ın kardeşi, Sadık Albayrak'ın diğer oğlu Serhat Albayrak'ın da delege olmasına rağmen kongreye katılmaması dikkat çekti.

"YOK AYRILIK..."
Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak, daha önce, oğlunun görevinden istifa etmesinin ardından Sabah yazarı Yavuz Donat'a verdiği röportajda "İstifa kendi tercihi, aile içi görüş ayrılığı falan, yok böyle bir ayrılık" demişti.