Gözaltına alınmıştı! Sermiyan Midyat'tan kumpas iddiası!

Film çekimi için gittiği Mersin’de uyuşturucu nedeniyle gözaltına alındığı haberleriyle gündeme gelen oyuncu Sermiyan Midyat, hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Gözaltına alınmıştı! Sermiyan Midyat'tan kumpas iddiası! - Sayfa 1

Hürriyet'te yer alan habere göre; Sermiyan Midyat, film için anlaşma yaptığı yapımcıları suçladı.

112
Gözaltına alınmıştı! Sermiyan Midyat'tan kumpas iddiası! - Sayfa 2

"Blackwell Productions şirketi bana kumpas kurdu. Film çekimi için beni Mersin’e çağırdılar. Çekimlerin bir ay süreceği söylendi. Üç haftadır buradayım, tek kare kayıt yapılmadı. Sözleşmeye göre son bir hafta kaldı ve bunlar doğacak haklarımı vermemek için bana iftira atıyorlar. Gittiğim üç ayrı mekânda takip ettirmişler. Benim ya da yardımcımın üzerinden herhangi bir madde çıkmadı. Sadece konaklamamız için tuttukları ve yedek anahtarının kendilerinde bulunduğu evde 1-2 gram uyuşturucu bulundu. Emniyette ifademi verdim. Bunlara dolandırıcılık, sahtekârlık ve kumpastan dava açacağım.”

212
Gözaltına alınmıştı! Sermiyan Midyat'tan kumpas iddiası! - Sayfa 3

YAPIMCI: ASIL O BİZİ DOLANDIRDI

Blackwell Productions’ın sahibi İsmail Karakuyu ise Midyat’ın iddialarına şöyle yanıt verdi:

312
Gözaltına alınmıştı! Sermiyan Midyat'tan kumpas iddiası! - Sayfa 4
“Senaryoyu okumadan ‘Hemen sözleşme yapalım, paramı peşin isterim’ demişti. Anlaşmayı yaptık ama sete gelmedi. Telefonlarımıza çıkmayıp bir de bizi engelledi. Kendisi bir dolandırıcılık stratejisi geliştirmiş. Yeni yapımcılar buluyor, çekimlere başlaması gerekirken oyalıyor. Sözleşmedeki süreç bittikten sonra da ‘Geçmiş olsun, paranın iadesi yok’ diyor. Daha önceki firmayı da böyle kullanmış.”
412