Gündem
29 Mar 2024 00:33 Son Güncelleme: 29 Mar 2024 00:38

Gözaltına alındığı iddiası gündem oldu! Banu Parlak'tan açıklama: 'Düşün yakamdan..!'

Fenomen Banu Parlak'ın Küçükçekmece Adliyesi'nde görevli müdüre hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı ileri sürülmüştü. Parlak, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile iddiaları yalanladı.

Paylaşımları ve açıklamalarıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın gözaltına alındığı iddia edildi. Gazeteci Emrullah Erdinç sosyal medyadan yaptığı açıklamasında "Borçlu olduğu bir dosya ile ilgili Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğüne gelen Banu Parlak, görevli müdüre hakaret ettiği için gözaltına alındı ve nezarethaneye kondu" dedi.

"YOK BÖYLE BİR ŞEY"

Söz konusu haber sonrasında Parlak sosyal medyadan açıklama yaparak gözaltına alındığı yönündeki iddiaları yalanladı. Parlak şunları aktardı:

"Allah aşkına bi bıkmadınız, bi yakamdan düşer misiniz? Nezaretteymişim, tutuklanmışım, gözaltına alınmışım. Ya yok böyle bir şey. Allah rızası için düşün yakamdan. Yakamdan düşün."

TASMASIZ DOLAŞTIRDIĞI KÖPEĞİ YAVRU KÖPEĞİ PARÇALAMIŞTI...

Parlak en son tasmasız dolaştırdığı köpeğinin bir başka köpeği parçalayarak öldürmesiyle gündem olmuştu.

Gazeteci Emrullah Erdinç sosyal medyadan yaptığı paylaşımla şu açıklamayı yaptı:

“Şarkıcı ve Sosyal Medya Fenomeni Banu Parlak, satmak istediği aracının üzerinde haciz çıkınca Küçükçekmece Adliyesi’ne gitti ve orada icra müdürlüğü görevlileriyle tartıştı. Memurlar hakaretler üzerine Parlak'tan şikayetçi oldu. Sonrasında Banu Parlak, 3 memurdan özür diledi. Ancak görevliler şikayetlerinden vazgeçmedi. Bunun üzerine Parlak, savcı tarafından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme de Parlak’ı adli kontrol ve yurt dışı yasağı uygulanmasına karar vererek serbest bıraktı.” 

 

 

 

ETİKETLER
#Banu Parlak