Gündem
03 Mayıs 2010 17:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:16

GÖSTERİCİLERE TAŞ ATIP EYLEM YAPMALARI İÇİN PARA VERMİŞ! HABER AJANSI MUHABİRİNE ŞOK SUÇLAMA!

Haber Ajansı muhabiri 1 Mayıs'ta taş atmaları ve eylem yapmaları için göstericilere para verdi mi? İşte o şok olay...

1 Mayıs’ta Taksim’de gözaltına alınan provakasyon amaçlı 17 kişilik grup emniyetteki ifadesinde bir ajans muhabirini suçladı.

Zanlılar emniyetteki ifadelerinde kendilerine taş atmaları ve eylem yapmaları için bir muhabirin para verdiğini iddia ettiler.

Önceki gün 1 Mayıs gösterileri öncesinde Feriköy civarinda ihbar üzerine gözaltına alınan pusu kurup kortejlere döner bıçaklarıyla saldıracağı bildirilen 17 kişilik ekip emniyet ifadelerinde bir ajans muhabirini suçladı.

Emniyet ifadelerinde kendilerine para vererk azmettirdiklerini söyledikleri muhabir emniyet görevlilerince gözaltına alınarak evinde aramalar yapıldı.

Önceki gün bir ihbar üzerine Terörle Mücadele ekipleri tarafından Feriköy’de gözaltına alınan 17 kişinin aralarında daha önce Dolapdere ve Küçükçekmece’de de olay çıkaran Mustafa Fatih G. olduğu bildirildi.

Yakalanan zanlıların üzerinde yapılan aramalarda 1 döner bıçağı, 6 adet demir sopa ve 6 da tahta sopa çıktığı öğrenildi.

Muhabirin Terörle Mücadele Şubesi’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın sabah saatlerinde zanlılarla birlikte adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.