Magazin
08 Kas 2017 11:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:15

Gossip Girl'in yıldızına tecavüz suçlaması! "Üstümdeydi, elleri vücuduma..."

Bir döneme damga vuran Gossip Girl dizisinin yıldızı ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Hollywood’da yapımcı Harvey Weinstein’in aktrist ve film ekibinde görevli kadınlara cinsel saldırıda bulunduğu, taciz ve tecavüz ettiği iddialarının ardından tartışma büyüyor.

Aralarında Dustin Hoffman ve Kevin Spacey’nin de olduğu dünyaca ünlü erkek oyuncuların cinsel saldırıda bulunduğu tartışması devam ederken sosyal medyada başlayan “me too” (ben de) hareketi sonrasında bugün yeni bir tartışma başladı.

Dünyanın Gossip Girl dizisiyle tanıdığı 30 yaşındaki İngiliz aktör Ed Westwick’in 3 yıl önce kendisine tecavüz ettiğini söyledi.



27 yaşındaki Kristina Cohen, 3 yıl önce o dönemki yapımcı erkek arkadaşı ile Westwick’in evine gittiğini söyledi. Cohen, “Yemekten sonra ben misafir odasına gittim. Uyandığımda Ed’i üzerimde gördüm. Vücudumu elliyordu. Mücadele etmek istedim ama eliyle yüzümü kapattı ve bana ‘seninle olmamı sen istedin’ dedi. Resmen felç geçirmiş gibiydim, konuşamıyordum, hareket edemiyordum. Bana tecavüz etti” dedi.

O dönemki erkek arkadaşının buna izin verdiğini dile getiren Cohen, “Eğer insanlara bunu söylersem kariyerimin biteceğini söyledi ve ben de sustum” ifadesini kullandı.

Ortaya atılan iddiaların ardından Westwick bugün sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Cohen’i tanımadığını söyleyen Westwick, böyle bir olayın gerçekleri yansıtmadığını ve iddiaların asılsız olduğunu söyledi.