Gördüğünüz bu kadın gerçek değil! Canlı bile olmamasına rağmen aylık kazancı dudak uçuklatıyor

Barcelona’da bir ekip dünyada ilk defa yapay zeka ile influencer tasarladı. Atiana Lopez ismini verdikleri yapay zeka sosyal medya fenomeninin aylık kazancı da dudak uçuklatıyor.

Gördüğünüz bu kadın gerçek değil! Canlı bile olmamasına rağmen aylık kazancı dudak uçuklatıyor - Sayfa 1

İspanya'da yapay zeka sayesinde yeni bir sosyal medya fenomeni oluşturuldu. Kısa sürede binlerce takipçiye sahip olan ilk yapay zeka fenomeninin görüntüleri Photoshop kullanılarak hazırlanıyor.

18
Gördüğünüz bu kadın gerçek değil! Canlı bile olmamasına rağmen aylık kazancı dudak uçuklatıyor - Sayfa 2

Son dönemin en büyük gelişmesi olan yapay zekâ; insan zekâsına özgü olan, algılama, öğrenme, çoğul kavramları bağlama, düşünme, fikir yürütme (belirtme), sorun çözme, iletişim kurma, çıkarımsama yapma ve karar verme gibi yüksek bilişsel fonksiyonları veya otonom davranışları sergilemesi beklenen yapay bir işletim sistemi olarak karşımıza çıkıyor.

28
Gördüğünüz bu kadın gerçek değil! Canlı bile olmamasına rağmen aylık kazancı dudak uçuklatıyor - Sayfa 3

DÜNYANIN İLK YAPAY ZEKA INFLUENCER'I

İspanya'da bulunan bir ajans, ciddi miktarlarda gelir elde ettiren ve ülkenin ilk yapay zeka fenomenini geliştirdi. Euronews'te yayınlanan habere göre Barcelona merkezli olan The Clueless'in kurucusu olan Ruben Crus, ilk sanal influencer'i geliştirdi.

38
Gördüğünüz bu kadın gerçek değil! Canlı bile olmamasına rağmen aylık kazancı dudak uçuklatıyor - Sayfa 4

Yapay zeka yardımı ile geliştirilen, 25 yaşında pembe saçlı ve genç, güzel bir kadın olarak gösterilen bu isim, kısa sürede sosyal medya üzerinde ünlü oldu ve tam 125 bin takipçi sayısına ulaştı.

48