Google'da en çok o 5 kadın arandı!

Arama motoru Google 2018 tarama verilerini açıkladı. 2018 yılında dünya genelinde en çok aranan kadınlar listesinde ise ilginç isimler yer aldı. Aranan kadınların arasında bir prenses de var adı politik skandallara karışan bir yetişkin film oyuncusu da...

Google'da en çok o 5 kadın arandı! - Sayfa 1

Demi Lovato

25 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Demi Lovato 2018 yılında yine uyuşturucu problemleriyle boğuştu. Geçtiğimiz günlerde yüksek doz uyuşturucu kullanmaktan dolayı hastaneye kaldırılan genç şarkıcı böylece arama sayfalarında ismi en çok yer alan kadınlardan oldu.

110
Google'da en çok o 5 kadın arandı! - Sayfa 2

Uyuşturucuyla mücadele ederken bir yandan da çok kilo alan ve bu fazla kilolarıyla kameraların karşısına geçen Demi Lovato hayranlarını bu yıl boyunca bir hayli üzdü. Herkes 2019'da daha sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmesini diliyor.

210
Google'da en çok o 5 kadın arandı! - Sayfa 3

Stormy Daniels

Stormy Daniles'i dünya çapında üne kavuşturan olay Amerika başkanı Donald Trump'la cinsel ilişki yaşadığını iddia etmesiydi. Cinsel içerikli film yıldızı olan Stormy Daniels bu iddialarla dünya gündemine oturdu ve adı Google'da en çok arananlar listesinin üst sıralarına yerleşti.

310
Google'da en çok o 5 kadın arandı! - Sayfa 4

Daniels geçtiğimiz günlerde çalıştığı striptiz kulübünde kurallara uygun davranmadığı gerekçesiyle gözaltına alınmış, bunun sebebininse politik olduğunu söylemişti.

410