Google'a bunları yazarsanız başınız belaya girebilir! İşte yazmamanız gereken 7 şey

Google'da aradığımız kelimeler, en net sonuça ulaşmamıza yardımcı oluyor. Ancak bazı kelimeler var ki asla yazmamanız gerekiyor. Bu kelimelerden bazılarını arattığınız takdirde başınızın belaya girmesi yüksek ihtimal. İşte Google'da asla aramamanız gereken 7 şey.

Google'a bunları yazarsanız başınız belaya girebilir! İşte yazmamanız gereken 7 şey - Sayfa 1

Bir numaralı baş danışmanınız Google, her zaman doğru bilgi kaynaklarına mı yönlendiriyor? İşte Google'da danışmamamız gereken şeyler.

111
Google'a bunları yazarsanız başınız belaya girebilir! İşte yazmamanız gereken 7 şey - Sayfa 2

RAHATSIZLIKLARINIZ

Eğer kendinizi kötü hissediyorsanız, bir ağrınız, gününüzü mahveden bir sağlık şikayetiniz varsa doktora başvurmanız gerekiyor. Eğer Google'da basit bir rahatsızlık araması yaparsanız, büyük endişelere kapılmanız doğal. 

211
Google'a bunları yazarsanız başınız belaya girebilir! İşte yazmamanız gereken 7 şey - Sayfa 3

Her türlü semptomun çok çok farklı hastalıklara bağlandığı binlerce yanıltıcı içerik var. Sıradan bir semptom pek çok hastalıkla bağlantılı olabilir. Doğru cevabı size doktorunuz verir, Google değil.

311
Google'a bunları yazarsanız başınız belaya girebilir! İşte yazmamanız gereken 7 şey - Sayfa 4

HERHANGİ BİR ORGAN KANSERİ

Kanser son derece ciddi boyutlara ulaşan, çok farklı türleri olan bir hastalık. Bu nedenle semptomların skalası da geniş oluyor. Eğer kanser olduğunuzdan endişe ediyorsanız, muhakkak doğru sonuca ulaşmak için tıbbi kontrol yaptırmalısınız.

411