Gündem
22 Eki 2015 17:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:57

Google Play Store indir

Akıllı cep telefonlarının son zamanlarda gelişmesiyle bilgisayarların artık hemen hemen büyük programlar dışında bir hükmü kalmamıştır.

Hayatımızda ufak ve kolay kullanılabilen programlar olan mobil uygulamaları akıllı telefonlarımıza kolaylıkla indirebilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu programları indirme aracı olarak akıllı telefonlarınız eğer Androdli tabanlı işletim sistemine sahipse bu işletim sistemi içinde gelen Google Play uygulaması sayesinde kolayca indirebilirsiniz. Öncelikle bu hesaba giriş işlemini anlatalım. Önce Gmail yani Google mail hesabı oluşturarak bu uygulamanın tüm özelliklerine erişim sağlayabilirsiniz. Bir Gmail hesabınız yok ise bu uygulamayı kullanmayı başaramazsınız. Bu uygulama sayesinde insanların günlük hayatındaki birçok önemli işler bu uygulamanın içinde bulunan diğer alt uygulamalar sayesinde kolaylaşmıştır. Önemli olarak insanların çoğu bankacılık işlemleri için ya ATM’ler de ya da bankalarda uzun süren kuyruklarda beklemek zorunda kalmaktaydı ama gelişen teknoloji ve internet sayesinde bu işlemleri cep telefonlarınıza indirebileceğiniz bankacılık işlemleri ile kolay ve rahatlıkla yapabileceksiniz. Diğer bir örnek verecek olursak çocukların son zamanlarda cep telefonlarına yani akıllı telefonlara olan düşkünlüğü dikkatlerimizden kaçmıyor. Bu düşkünlüğün sebebi ise aşikârdır. Bu uygulamanın içinde bulunan alt uygulamalar sayesinde yani oyun uygulamaları sayesinde çocukların içindeki oyun oynama sevgisi git gide daha da gelişmektedir.

Akıllı telefonlarınızın Android tabanlı işletim sistemlerinde bu uygulama yüklü olarak sizlere gelmektedir. Olası bir ihtimali de düşünecek olursak eğer bu uygulama yüklü gelmez ise ya da siz yanlışlıkla bu uygulamayı akıllı telefonlarınızdan silecek olursanız internet sayfanıza Google play indir yazarak karşınıza çıkan sekmelerden ilkine tıklayarak bu uygulamayı tekrardan akıllı telefonunuza indirebilirsiniz. Play store uygulaması  günlük hayatımızda birçok işe yarar uygulama barındırmaktadır, bunlardan bazıları WhatsApp, YouTube, ve bunun gibir yüzbinlerce uygulama Hal böyle olunca herkes günlük hayatta kolay yapabileceği uygulamaları rahatlıkla indirebilmektedir.

Kaynak: http://www.indir.org/android/google-play/