Gönüllere çift olarak kazınmış Yeşilçam yıldızları! Herkes onları birbirine yakıştırıyor

Yeşilçam seyircisi yıllardan beri izledikleri filmlerde gördükleri karakterleri birbirine yakıştırmakta ve bazen de bu çiftlerin birlikte olmasını istemektedir. İşte Yeşilçam da birbirine en çok yakıştırılan çiftler.

Gönüllere çift olarak kazınmış Yeşilçam yıldızları! Herkes onları birbirine yakıştırıyor - Sayfa 1

Beyazperde önüne geçtiğimizde ister istemez kendimizi kaptırıyoruz. Filmi izlerken o kadar iç içe geçiyoruz ki karakterleri gerçek sanıyoruz. Yeşilçam’da da birçok sahnede kendimizi oyuncularla beraber hissedebiliyoruz. Bazen o kadar iyi oynuyorlar ki onları çift olarak zihnimize kodlayabiliyoruz. En çok hangilerini yakıştırdık? 

113
Gönüllere çift olarak kazınmış Yeşilçam yıldızları! Herkes onları birbirine yakıştırıyor - Sayfa 2

Münir Özkul – Adile Naşit

Hepimizin evlenip, ilerleyen yaşlarda olmak istediği çift eminim ki Münir Özkul – Adile Naşit çifti gibi olmaktır. Filmlerde birbirlerine o kadar iyi destek verirlerdi ki adeta bir elmanın iki yarısı gibilerdi. Kavga edip küstüklerinde üzülüp, birleştiklerinde gözyaşlarımıza hakim olamıyorduk. Ayrıca turşu suyunun iyisi limonla olur.

213
Gönüllere çift olarak kazınmış Yeşilçam yıldızları! Herkes onları birbirine yakıştırıyor - Sayfa 3

Ayşen Gruda – Şener Şen

En çok Vecihi ile Fikret’in unutulmaz, uçan aşkı ile sevmiştik. O kadar tatlılardı ki aşk için neler yapılır görmüştük. Sadece Gülen Gözler değil birçok filmde yan yana gördük.

313
Gönüllere çift olarak kazınmış Yeşilçam yıldızları! Herkes onları birbirine yakıştırıyor - Sayfa 4

Meral Zeren – Kemal Sunal

Saffet ile Emine aşkının saflığı o kadar güzeldi ki birbirlerine “Emimeee” “Saffeeet” demeleri çok hoşumuza gitmişti. Çok filmde göremedik onları ama gönüllerimizde ayrılmaz ikili oldu.

413