Televizyon
18 Haz 2010 09:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:23

GÖNÜLÇELEN'DE YAPRAK DÖKÜMÜ! HANGİ OYUNCULAR DİZİDEN AYRILIYOR

Gönülçelen dizisinin oyuncu ve senarist kadrosunda büyük değişiklikler yaşandı.

Atv’de yayınlanan “Gönülçelen” dizisinin oyuncu ve senarist kadrosunda büyük değişiklikler yaşandı.

Geçen ay Tuba Büyüküstün’ün babasını canlandıran Ünal Silver, senaryoya çalışmadan geldiği için ekibin beklemesine neden olan Cansel Elçin’in sette üzerinde yürümüş, ardından da diziden ayrılmak istediğini belirtmişti.

Silver yaptığı anlaşma biter bitmez, diziden ayrıldı. Silver sezon finalinde yolculuğa çıkarıldı. Bu gelişmenin arkasından dizinin yapımcısı Cengiz Çağatay görevini bıraktı, ardından aynı zamanda dizinin müziklerini de yapan Kıraç’ın oyuncu eşi Ayşe Şule Bilgiç, ekibe kızıp çekiminin olduğu gün sete gitmedi. Ardından Cansel Elçin’in annesini canlandıran Ayda Aksel de, yeni bölümlerde oynamak istemediğini ekibe iletti.

Yeni ekiple yola devam

Yönetmen Cevdet Mercan da sinema filmine başlayacağını söyleyip sezon finalini çektikten sonra diziyi bıraktı. Dizinin yazarları Nilgün Öneş, Gül Dirican ve Sertaç Ergin de “Gönülçelen”i yazmama kararı aldı.

Diziden ayrılanlar “Çok sorunlu bir setti. Ortam huzurlu değildi” yorumu yaptı. Yapımcı şirket Sis Yapım ise yeni yayın döneminde yönetmen olarak dizinin ikinci yönetmeni olarak görev yapan Serkan İpekören ve senarist olarak da Muharrem Buhara ile yola devam etme kararı aldı.