Televizyon
22 Kas 2010 16:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:48

GÖNÜL ÖĞRETMEN HANGİ DİZİYLE EKRANA DÖNÜYOR?

Ekranlara Kavak Yelleri ve Küçük Sırlar tadında yeni bir dizi daha katılıyor!

(FT Yapım) Feruh Taşdemir‘in yapımcılığını yaptığı yeni bir dizi başlıyor. Kavak Yelleri ve Küçük Sırlar tadında bir dizi olacağı konuşuluyor.  yapımın ismi “Yolun Başı”. Dizi büyük olasılıkla Show Tv‘de yayınlanacak.

Yönetmenliğini Kalp Ağrısı ve İki Aile gibi dizilerde yönetmen koltuğuna oturmuş olan Yıldız Hülya Bilban’ın üstleneceği dizide Sinan Albayrak, Didem İnselel ve Betül Şahin gibi isimlere iki aylık bir cast çalışması sonucu titizlikle seçilen genç bir oyuncu kadrosu eşlik edecek. Dizideki basketbol takımının koçunu ise basketbolun usta ismi Doğan Hakyemez oynayacak.

Oyuncu koçluğunu Süreyya Güzel ve ekibinin yaptığı dizinin basketbol antrenörlüğünü ve dizideki basketbol sahnelerini Efes Pilsen, Galatasaray, Beşiktaş ve Ülker’in koçluğunu yapmış olan ve on yıldır TV yorumculuğu yapan Nejat Sayman üstlenecek.

Dizideki basketbol maçlarındaki tüm oyuncuların gerçek basketbol takımından oluşacağı Yolun Başı’nın müziği ise başarılı grup GRİPİN’e ait olacak.

Dizinin Konusu:
Birbirlerini tanımayan iki genç Kuzey ve Doruk’un kaderleri , Bağdat caddesindeki özel bir kolejin basketbol takımında çakışınca tüm hayatları değişir. İki farklı geçmiş, iki farklı yaşam tek bir gelecekte,tek bir hedefte birleşiyor…

Çocukluğundan beri babasının hayalini gerçekleştirmek için canla başla mücadele edip onu hayal kırıklığına uğratmak istemeyen, geleceğin parlak basketbol oyuncusu olma adımında ilerleyen çocukluğunu yaşayamamış bir genç Kuzey.

Babası tarafından terk edilip alkolik bir anne ile mücadele etmek zorunda kalmış, hayattaki tek varlığı kız kardeşi olan, omuzlarındaki ağır yükü ve kızgınlıklarını sadece potaya atabilen, basketbolu sığınağı yapmış diğer bir genç Doruk.

Annelerinin intiharı ile Doruk ve Ilgaz Halaları Aylin tarafından Gemlik’ten İstanbul’a getirilir ve Bağdat Caddesi’nde özel bir koleje yazdırılır. Aylin koçtan Doruk’u basketbol takımı seçmelerine çağırmasını rica edip Doruk okul seçmelerinde koçun gözüne girince, kıskançlık oklarının da hedefine yakalanır. Bu hedeflerden en keskini ise okulun takım kaptanı Kuzey’e aittir. Kuzey takımdaki geleceğinin tehlikeye girmesinden korkmuştur.

İki genç sadece sahada değil, saha dışında da okulun güzel kızı Ela’nın kalbi için yarışacaklardır. Kuzey’in kız arkadaşı Ela’nın dikkati okula yeni gelen, gizemli genç Doruk’a kayınca, ortalık iyice kızışır. Ama asıl olay; Doruk’un halası Aylin ve Kuzey’in babası Serdar’ın taşıdığı bir SIRDIR. Bu sır yıllar sonra ortaya çıkacak ve beklenen yüzleşme gerçekleşecektir.’

Mücadele, dostluk, aşk, nefret, fedakarlık çatısında toplanan YOLUN BAŞI; olayların ne üstüne katacak, ne de altına inecek; lise yıllarında yaşanan dramları, türlü engellerden geçip ayakta kalan gençlerin hayatlarını, aileleri ile olan ilişkilerini acısıyla tatlısıyla ekranlara taşıyacak