Gönül Dağı’nın Ramazan’ı Cihat Süvarioğlu aşka geldi! Sevgilisini gören mest oldu…

TRT 1 ekranlarının sevilen bozkır dizisi Gönül Dağı her bölümü ile ekranda fırtınalar estirirken dizinin oyuncuları da ilgiyle takip ediliyor. Özellikle dizinin Ramazan'ı Cihat Süvarıoğlu'nun son paylaşımında sevgilisini paylaştı.

Gönül Dağı’nın Ramazan’ı Cihat Süvarioğlu aşka geldi! Sevgilisini gören mest oldu… - Sayfa 1

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra herkes tarafından beğeniyle takip edilen Gönül Dağı dizisinde birçok karakter merak ediliyor. Merak edilen karakterler arasında Gönül Dağı dizisinin Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu da yer alıyor. Yıllar içindeki değişimiyle birçok yerde haber konusu olan Cihat Süvarioğlu'nun sevgilisini görenler ise hayrete düşüyor.

111
Gönül Dağı’nın Ramazan’ı Cihat Süvarioğlu aşka geldi! Sevgilisini gören mest oldu… - Sayfa 2

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyenleri ekran başına kilitleyen Gönül Dağı dizisi yayın hayatına başarılı bir şekilde devam ediyor. Gönül Dağı dizisinde Ramazan karakterine hayat veren Cihat Süvarioğlu ise çok fazla tanınmayan oyuncular arasında yer alıyor ve hakkındaki bilgiler merak ediliyor.

211
Gönül Dağı’nın Ramazan’ı Cihat Süvarioğlu aşka geldi! Sevgilisini gören mest oldu… - Sayfa 3

Gönül Dağı dizisinde milyonlar tarafından tanınmaya başlayan Cihat Süvarioğlu'nun geçmişteki görüntüleri ortaya çıkmış ve şu anki değişimi herkesi şaşırtmıştı.

311
Gönül Dağı’nın Ramazan’ı Cihat Süvarioğlu aşka geldi! Sevgilisini gören mest oldu… - Sayfa 4

Bir zamanlar kilolu olduğu görülen başarılı oyuncunun yıllar içindeki değişimi sonrası görüntüsü ise adeta şoke etti.

411