Gönül Dağı’nın Meryem’i son pozuyla sosyal medyayı salladı: Rıfat’a yanlış yaptın

Gönül Dağı dizisinde Meryem karakterine hayat veren Sevilay Gültekin, son paylaşımı ile olay oldu. Paylaştığı fotoğraf ile dikkat çeken Sevilay Gültekin’in fotoğrafı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı Meryem, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlülerden.

Gönül Dağı’nın Meryem’i son pozuyla sosyal medyayı salladı: Rıfat’a yanlış yaptın - Sayfa 1

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği TRT 1'in reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi, birbirinden samimi hikayeleriyle cumartesi akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

111
Gönül Dağı’nın Meryem’i son pozuyla sosyal medyayı salladı: Rıfat’a yanlış yaptın - Sayfa 2

Bozkırın ortasında yeşermeye çalışan insanların birbirinden farklı hikayelerini konu edinen Gönül Dağı dizisi, usta isimlerin yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda ağırlıyor.

211
Gönül Dağı’nın Meryem’i son pozuyla sosyal medyayı salladı: Rıfat’a yanlış yaptın - Sayfa 3

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya gibi isimlerin yer aldığı dizi, sevdanın hem hüzünlü hem de en güzel yanlarını izleyicilere aktarıyor.

311
Gönül Dağı’nın Meryem’i son pozuyla sosyal medyayı salladı: Rıfat’a yanlış yaptın - Sayfa 4

Dizide özellikle Hüseyin Sevimli'nin canlandırdığı Rıfat karakteri ile Sevilay Gültekin'in hayat verdiği kör Meryem karakterinin büyük aşkı ilgiyle izleniyor.

411