Gönül Dağı'nın Dilek'i tescilli güzel çıktı!

Gülsim Ali İlhan, TRT 1'de izleyici karşısına çıkan Gönüldağı dizisinde rol alıyor. Güzelliğiyle dikkat çeken oyuncunun 2009 yılında katıldığı bir yarışmada Bulgaristan'ı temsil ettiği ortaya çıktı.

Gönül Dağı'nın Dilek'i tescilli güzel çıktı! - Sayfa 1

TRT 1 ekranlarının iç ısıtan bozkır dizisi Gönül Dağı her cumartesi seyirciyi güldürürken bir yandan da ağlatmayı başarıyor. Bozkırda bir Anadolu masalı olan Gönüldağı dizisinin hikayesi kadar oyuncuları da ilgiyle takip ediliyor. Onlardan biri de dizinin Dilek'i Gülsim Ali İlhan...

113
Gönül Dağı'nın Dilek'i tescilli güzel çıktı! - Sayfa 2

TRT 1 ekranlarının en iddialı yapımlarından biri olan Gönül Dağı dizisi son bölümü ile yine sosyal medyanın konusu oldu. Cumartesi akşamları yayınlanan her bölümü ile reyting listesinin zirvesine adını yazdıran dizi hem konusu hem de alkış toplayan oyuncu kadrosu ile dillerde.  


213
Gönül Dağı'nın Dilek'i tescilli güzel çıktı! - Sayfa 3

Dizi, bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini konu alıyor. Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılıyor.

313
Gönül Dağı'nın Dilek'i tescilli güzel çıktı! - Sayfa 4

İzleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen sunan dizi Gönüldağı'nın başrollerinde Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) yer alıyor. Ayrıca genç yeteneklerin yanı sıra kadroda Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Ecem Özkaya gibi isimler de var.  

413