Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan tescilli güzel çıktı

TRT 1'in sımsıcak ailesi dizisi Gönüldağı her bölümü ile seyirci bir yandan güldürürken bir yandan da ağlatmaya devam ediyor

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan tescilli güzel çıktı - Sayfa 1

Sezona birbirinden iddialı dizilerle giren TRT 1'in en büyük bombalarından biri de şüphesiz izleyenin gönlünü ısıtan bozkır dizisi Gönüldağı oldu.


110
Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan tescilli güzel çıktı - Sayfa 2

Cumartesi akşamları yayınlanan her bölümü ile reyting listesinin zirvesine adını yazdıran dizi hem konusu hem de alkış toplayan oyuncu kadrosu ile dillerde.


210
Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan tescilli güzel çıktı - Sayfa 3

Dizi, bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini konu alıyor. Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılıyor.


310
Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan tescilli güzel çıktı - Sayfa 4

İzleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen sunan dizi Gönüldağı'nın başrollerinde Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) yer alıyor. Ayrıca genç yeteneklerin yanı sıra kadroda Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Ecem Özkaya gibi isimler de var.


410