Magazin
27 Ara 2022 17:11 Son Güncelleme: 27 Ara 2022 17:15

Gönül Dağı dizisinin Meryem'i Sevilay Gültekin'den derin dekolteli pozlar

TRT 1'in cumartesi akşamlarına damga vuran Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği "Meryem" karakteri ile bir anda yıldızı parlayan Sevilay Gültekin, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Mor bluzu ile kamera karşısına geçen Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin'in paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

TRT1 ekranlarının reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisi oyuncuları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Meryem karakteri ile izleyici karşısına çıkan Sevilay Gültekin, dikkat çeken isimler arasında yerini alıyor.

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle adından söz ettiren Sevilay Gültekin, kızıl saçları ve çilleriyle göz kamaştırıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Gültekin, son yayınladığı fotoğraf ile takipçilerini kendisine hayran bıraktı.

Genç oyuncunun paylaşımı gören sosyal medya kullanıcıları "Herkes kürkle oturuyor sen gömlekle" gibi yorumlarda bulundu.

İşte, Sevilay Gültekin'in o pozları;