Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi usta oyuncu kadroya katıldı?

Bozkırda bir Anadolu masalını anlatan ve geçtiğimiz sezon milyonlarca izleyiciyi TRT 1 ekranlarında buluşturan Gönül Dağı’nın Kurban Bayramı’nda ekrana gelecek Gönül Dağı “Kurban” özel bölümünde, sanat dünyasının usta ismi de rol alıyor.

Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi usta oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 1

Bozkırda bir Anadolu masalını anlatan ve geçtiğimiz sezon milyonlarca izleyiciyi TRT 1 ekranlarında buluşturan Gönül Dağı’nın Kurban Bayramı’nda ekrana gelecek Gönül Dağı “Kurban” özel bölümünde, sanat dünyasının usta ismi Zerrin Sümer de rol alıyor.

121
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi usta oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 2

Sümer, dizide huzurevinden kaçan “Dürdane” karakteriyle yine muhteşem bir performans sergiliyor. Sümer, hem reyting rekortmeni diziyi hem de özel-sanat yaşamıyla ilgili bilinmeyenlerini anlattı.

221
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi usta oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 3

Gönül Dağı, ilk bölümden itibaren izleyiciler tarafından çok sevilen her bölümüyle reyting rekorları kıran bir dizi… Siz bu ilgiyi neye bağlıyorsunuz? Gönül Dağı’nın diğer dizilerden farkları nelerdir?

321
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi usta oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 4

"Herkesin bir şekilde köyle ilgisi vardır bence. İçinde yaşamasalar bile yakınlarının, akrabalarının, arkadaşlarının köy anılarını dinlemişlerdir. Ben, ortaokul yıllarında yaz tatilimin bir kısmını dayımın yanında köyde geçirirdim. Ege’nin sahil köyleri. İçinden nehir akan denize yakın, yeşil köyler. Gönül Dağı dizisinde uzun zamandır seyircinin özlediği art niyetsiz insan ilişkileri, yardımlaşma, arkadaşlık, sevgi ve bir ilçede yaşayan kişilerin sanki büyük bir aileymiş gibi görünen sıcaklığı var. Herkesin bildiği, uzak kaldığı özlediği duygular."

421