Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı?

Her hafta Cumartesi akşamları TRT 1 izleyicilerinin buluşma noktası olan Gönül Dağı kadrosuna sevilen bir oyuncu daha katıldı. Cemre Melis Çınar, dizinin 3 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak 22. Bölümünde Fadime karakteriyle karşımıza çıkacak.

Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 1

Daha önce büyük ilgi gören birçok dizide ve filmde rol alan Cemre Melis Çınar, Cemile’nin ablası, dişçi Musa’nın kızı Fadime rolüyle de yine büyük beğeni toplayacak.


119
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 2

'HAYATIN LUNAPARK GİBİ OLDUĞUNA İNANIYORUM… GÖNÜL DAĞI DA İZLEYİCİSİNE BU HİSSİ YAŞATIYOR…'

Gönül Dağı’nın ilk bölümünden itibaren sevilmesini ve bir numara olmasını samimiyetine ve izleyiciye yakınlığına bağlayan Cemre Melis Çınar, şunları söyledi:


219
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 3

“Hayatın bizleri zorladığı, sınavlara tabi tuttuğu anlarda bir umut ışığının, buradayım diyen bir sesin yetiştiğini bazen göremeyiz ama ışık aslında hep oradadır… Birlikte olduğunda, birlik olduğunda, sevinçle, neşeyle çoğaldığında hayatın lunapark gibi olduğuna inanıyorum. Gönül Dağı da seyircisine bu hissi yaşatıyor bence… Sevgiyle yürümeyi, istediğinin peşinden gitmeyi, hayal etmeyi... Ve tabii güzel türküleri, müzikleri de cabası… Bence hepimizin ihtiyacı tam olarak bu… Sonradan katılmama rağmen sette hiç zorluk çekmedim. Tüm ekip arasında gerçek bir samimiyet ve gönül bağı var. Bu güzel enerji de ekrandan seyirciye ulaşıyor…“


319
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 4

'FADİME, BİR MONA LISA GÜLÜMSEMESİ, BAVULUNDA ÇOK ŞEY VAR…'

Gönül Dağı’nda yıllar önce kasabayı terkeden, babasıyla görüşmeyen sadece kardeşi Cemile’yi arayan Fadime’nin yaşadığı bazı olaylar sonrası memleketine geri döndüğünü belirten Cemre Melis Çınar şunları söylüyor:


419