Gönül Dağı dizisinde yaprak dökümü! Veda ediyorlar…

TRT 1 ekranlarının büyük beğeniyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda ayrılık rüzgarı yaşanıyor. Dizi yakından takip edenleri üzecek bir haber geldi. Sevilen dizide üç oyuncunun veda edeceği iddia edildi.

Gönül Dağı dizisinde yaprak dökümü! Veda ediyorlar… - Sayfa 1

Cumartesi akşamları reytingleriyle dikkat çeken  TRT 1'in rekortmen dizisi Gönül Dağı en iyi diziler arasında gösterilmeye devam ediyor.

Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan gibi isimlerin yanı sıra birbirinden başarılı isimlerin kadrosunda rol aldığı dizide olaylar bitecek gibi değil.

16
Gönül Dağı dizisinde yaprak dökümü! Veda ediyorlar… - Sayfa 2

Yeni oyuncuların kadroya dahil olmasıyla birlikte başarıdan başarıya koşan Gönül Dağı dizisinde çok büyük yaprak dökümü yaşanacak.

26
Gönül Dağı dizisinde yaprak dökümü! Veda ediyorlar… - Sayfa 3

Yeni sezonda dikkatleri üzerine çeken Mezarcı İlyas ilk veda eden isim oldu. Hatta öyle ki  İlyas karakterine hayat veren Halil İbrahim Kalaycıoğlu’nun diziden ayrılması büyük şaşkınlık yarattı.

36
Gönül Dağı dizisinde yaprak dökümü! Veda ediyorlar… - Sayfa 4

İkinci olarak ise Elif hemşirenin babası rolündeki Cem Kurtoğlu veda etti. Hatırlayacağınız üzere ameliyat sonrası bir mektupla Elif Hemşire’nin babası yeniden ortadan kaybolarak büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

46