Gönlüşen’in kızları Beşiktaş Koleji’nde okuyacak!

Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu... Dört saat süren yayında, 156 bin adet SMS ve 80 Milyon TL değerinde 385 bin adet Hatıra Tişört bağışı yapıldı...

Gönlüşen’in kızları Beşiktaş Koleji’nde okuyacak! - Sayfa 1

Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş JK’nın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de yayınlandı.

112
Gönlüşen’in kızları Beşiktaş Koleji’nde okuyacak! - Sayfa 2

Beşiktaşlı sanatçı Yılmaz Erdoğan ve sunucu Damla Uğurtürk’ün sunduğu gecede Beşiktaş sevdalıları 156 bin adet SMS ve 385 bin adet Hatıra Tişörtü ile Beşiktaş’a destek verdi.

212
Gönlüşen’in kızları Beşiktaş Koleji’nde okuyacak! - Sayfa 3

Vodafone Park Stadı’nda gerçekleşen canlı yayında tribünlerde Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi ile birlikte Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaşlı eski sporcular, Beşiktaş JK bünyesindeki tüm branşlara ait sporcu ve antrenörler hazır bulundu.

312
Gönlüşen’in kızları Beşiktaş Koleji’nde okuyacak! - Sayfa 4

Gecede Yılmaz Erdoğan’ın konukları arasında Hülya Avşar, Zafer Algöz, Mehmet Erdem, Hakan Altun, Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, Ömür Gedik, İsmail Demirci, Erkan Petekkaya, Onur Buldu ve Barış Murat Yağcı gibi ünlü isimler Beşiktaş’a destek olmak isteyen vatandaşlarla telefon bağlantısı gerçekleştirerek geceye katkı sağladı.

412