Magazin
28 Nis 2019 23:58 Son Güncelleme: 29 Nis 2019 00:04

Gonca Vuslateri’ne takipçisinden ‘iki yüzlü’ suçlaması

İstanbul Havalimanın'da bir çalışana hakaret eden Funda Esenç'e tepki gösteren oyuncu Gonca Vuslateri, takipçisinden gelen yorum üzerine neye uğradığını şaşırdı.

İstanbul Havalimanı'nda Bodrum uçağı rötar yapan Funda Esenç, yer hizmetlerinde görevli genç kadına bağırarak ağır hakaret etmişti.

Bu anın videosu sosyal medyada yayılınca olay büyümüş, yüz binlerce kişi kadın personele destek olmuştu. Bunların arasında Gonca Vuslateri de vardı.
Oyuncu, Twitter'da ''O arkadaştan ben bile özür dilemek istedim. Bir insanı toplum içinde küçük düşürme girişimi saldırıdır. Linçtir, suçtur. Terbiyesizlik az kalır'' diye yazdı.

Gonca Vuslateri'nin bu sözlerine bir kullanıcı şöyle karşılık verdi: ''Bir ay önce katıldığınız bir ödül töreni girişinde listede isminizi hemen bulamadım diye beni azarlayan sizdiniz. Şimdi yazdıklarınıza bakıyorum da, ikiyüzlülük gerçekten üzücü. Siz de duyarlı ve sabırlı değilsiniz. Beni herkesin içinde küçük düşürdünüz. O konuşmanız nedeniyle uyarı aldım. İşimle oynayan sizdiniz.''

Gonca Vuslateri takipçisinden gelen yoruma şu sözlerle yanıt verdi:

"Ben kimsenin beğendiği biri olmak için bu meslekte değilim. Havaalanındaki kadının bir çalışana “hakaret etmesiyle” günlük hayatımda birinin işini yapmaması yahut saygısızlığı karşısında göstereceğim memnuniyetsizliği aynı kefeye koymam. Tartışmam. Cevap bile vermem. Bir iki tip çıkar. Sinemada telefonunu açtı, yok kağıdımı elimden aldı, yok bana bunu dedi. Jim Carrey hep der “Sen istediğin kadar ne olduğunu gösterdiğini düşün. Seyirci daima gamsızlık hakkını kullanmak ister.” Birine “süprüntü! Koca kıçlı! Hoop temas yok” dersem gerçekten aynı tepkiye maruz kalmama şaşırmam. Fakat az kitap okuyup, gazete açan birinin (herhalde buna yoruyorum) hakareti sınıflandırma konusunda beni hedef alması zaten kafaya taktığım bir şey değil. Çünkü bu sektördeysen bu başına gelir. Çok olağan..."