Magazin
20 Nis 2019 11:06 Son Güncelleme: 20 Nis 2019 11:11

Gonca Vuslateri'den duygusal paylaşım! Özlemini satırlara döktü!

Geçen yıllarda hayatını kaybeden besteci, söz yazarı ve müzisyen Attila Özdemiroğlu yakın dostu Gonca Vuslateri'nin satırlarında böyle hayat buldu.

Ünlü besteci ile dostluğu uzun bir zamana yayılan Gonca Vuslateri, Özdemiroğlu’yla olan yakın ilişkisini ve samimiyetini satırlarına taşıdı. 2016 Nisan ayında hayatını kaybeden Attila Özdemiroğlu için hissettiği duyguları kaleme alan Vuslateri, hesabından son derece duygusal ve uzun bir paylaşımda bulundu.

İşte Gonca Vuslateri’nin Özdemiroğlu’nun yokluğunda hissettiklerini yazdığı o satırlar:

“Santa Monica’da kumların üzerinde ders çalışıyorum. Bir çocuk martı kovalıyor. Gün Batımı… Dusty Springfield açtım. Some of Your Lonvin’ çalışıyorum. Bir yandan Hepgül Özdemiroğlu ile konuşuyorum bir yandan da Ati ile yazışıyoruz. ‘Uzanıyorum tatlım yorgunum biraz’ dedi. Kahretsin dedim orada değilim. Bir not yazdım, çiçekçiyi aradım. Ati sana bir şey yazdım gelince görürsün dedim. 10 dakika sonra kapısı çaldı. 100 kırmızı gül. Hepgül ve Ati tabii aramızda ne kikirdeme ne romantizm… Yerinde rahat mısın şurada kal dedi orada kaldığım evden kovuldum, ödül vermeye çalıştım kelimelerim dolandı. Mıknatıslı kolyeyi kulağıma sokup ‘bak Ati doktor oldum’ derken zarımı deldim 1 yıl sol kulağım duymadı. Hastaneden kaçırayım dedim Ati kapıdan fırladı ben yakalandım. ‘Ati niye böyle oluyor diyorum’ aynı cevap: ‘Gonca hayatım senin gibilerle geçti. Sizin gibi ruhlar dışında kimseyi sevmedim.’ Zaman zaman ben de soruyorum ‘günahım ne’ diye. Zamana bırakmak lazım. Gülüyoruz tabii… Bu fotoğraf doğum günümden. Firuzeyi çalmıştı. Hepimiz ağladık. Olağanüstü bir müzisyendi. Olağanüstü bir insandı. Eşsizdi. Dahiydi. Aileydi. Sıcacıktı ve çok saçmaydı J. Şaşırttı. Harika evlatları vardı. Bana Hepgül’ü hediye etti. 3 yıl oldu mu sahiden. O kadar geçti mi zaman. Yarın görüşme üzere.”