Spor
01 Şub 2022 19:04 Son Güncelleme: 01 Şub 2022 19:26

Gomis, İstanbul'a geldi! Ayağının tozuyla ilk sözleri Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Bafetimbi Gomis, İstanbul'a geldi. 18.00'de Atatürk Havalimanı'na iniş yapan Fransız golcü, sarı-kırmızılı takımla 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Ayağının tozuyla açıklamalarda bulunan Gomis, Galatasaray taraftarını mest etti.

Galatasaray yeni golcüsü Bafetimbi Gomis'e kavuştu. 36 yaşındaki Fransız golcü, 18:00'de Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

"UMARIM HİKAYEYİ GÜZEL BİTİRİRİZ"

Ayağının tozuyla açıklamalarda bulunan Bafetimbi Gomis, "Galatasaray benim ailem. İstanbul'a geldiğim için çok mutluyum. Galatasaray'a geri döndüğüm için çok mutluyum. Taraftarlardan çok mesaj aldım. Teşekkür ediyorum. Umarım bu hikayeyi güzel bitiririz." ifadelerini kullandı.

"MAÇLARI KAZANMAMIZ ÖNEMLİ"

Sezonun kalan kısmında 10 gol atıp atamayacağı sorulan Gomis, "Tek tek gideceğim. Öncelikle maçları kazanmamız önemli. Galatasaray'a geri döndüğüm için çok mutluyum. Öncelikli hedefimin Galatasaray'ın 6 aylık süreçte başarıya ulaşması." dedi.

1.5 YILLIK SÖZLEŞMEYE İMZA ATACAK

Gomis 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Fransız golcü, Galatasaray'dan ligin kalan bölümü için 650 bin Euro garanti yıllık ücret alacak. Ayrıca ligin 2. yarısında 10 gol atarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak.