Dünya
29 Haz 2022 10:58 Son Güncelleme: 29 Haz 2022 11:04

Gökyüzünde gizemli ışıklar görüldü! San Diego'daki UFO iddiası sosyal medyada gündem oldu

ABD'nin San Diego bölgesinde gökyüzünde aniden beliren gizemli ışıklar gündeme oturdu. Çok sayıda kişi tarafından görülen ışıklar UFO iddialarına yol açtı. Pasifik Okyanusu üzerinde beliren cisimlerin ne olduğuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, ABD basınında da haber oldu.

ABD'de San Diego bölgesinde, önceki gece gökyüzünde görülen gizemli ışıklar heyecan yarattı. Çok sayıda kişi cep telefonlarıyla o anları kaydetti. Mission Plajı ve şehrin Paradise Hills bölgesinde yaşayanlar, okyanusun üzerinde aniden beliren ışıklar fark ettiklerini söyledi.

GİZEMLİ IŞIKLARIN GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI
Gökyüzünde hareket eden tanımlanamayan cisimlerin videoları Twitter'da da paylaşıldı. Işıkların işaret fişeği olduğu yorumları da yapılırken, görüntüler sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı.

Bir Twitter kullanıcısı, okyanusun üzerinde uçan beş adede kadar ışık topu gördüklerini söyledi. Işıkların yaklaşık bir saat boyunca parlamaya devam ettiğini iddia edildi.

AMERİKAN BASININDA GÜNDEM OLDU
Mission Hills sakini Gabe Gunlock, ışıkların bir videosunu Twitter'da paylaştı. ABC News'e konuşan Gunlock, kıyıdan uzakta garip, parlak ışıklar fark ettiğini ve çekim yaptığını söyledi.

"OKYANUSUN ÜZERİNDE..."
Gunlock, "Okyanusun üzerinde birden fazla yüzen ışık vardı. Çok sakin, çok parlaklardı. Turuncu, kırmızımsı ışıklardı" dedi.

Bölgede yayın yapan haber kanalı ABC7'ye göre, o sırada gökyüzünde askeri veya ticari uçakların olmadığı bildirildi.


Konuyla ilgili henüz bir resmi açıklama ise yapılmadı.