Magazin
24 Haz 2014 17:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:21

Gökhan Keser: Merve Aydın'la aramızda birşey var!

Survivor şampiyonu Turabi ve büyük mücadelede adını finale yazdıran Merve, Yiğit, Ahmet Dursun, Gökhan tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama programına konuk oldu.

Finalistler birbirinden renkli yorumlar yaparken, Turabi’nin açıklamaları geceye damga vurdu.

GÖKHAN KESER “BİRİNCİ OLMAYI HAK ETTİM”

“Pişman olduğum hiçbir şey yok” diyen Gökhan Keser “Açlık çok zordu ancak şu an sağlıklı ve karnım tok düşünüyorum ama yine aynı şeyleri yaşasaydım, yine aynı şeyleri söylerdim. Birinci olmayı hakettiğimi düşünüyorum. Survivor dünyanın en zor yarışması. Hak varsa hak ettim ama oylamalarda halkın tercihi bu oldu” dedi.

GÖKHAN KESER “MERVE İLE ARAMIZDA BİR ŞEY VAR!”

Furkan Dede’nin “Merve ile aramızda bir şey var mı?” sorusuna Gökhan Keser şu şekilde yanıt verdi: “Evet, aramızda bir şey var, benim bir tane kız kardeşim var. Merve de benim kız kardeşim oldu. Ada’da samimiyetine inandığım sayılı insandan biriydi.”

AHMET DURSUN “BANA KADIN DÜŞMANI DEDİLER”

Survivor finalistlerinden Ahmet Dursun “Bana kadın düşmanı dediler halbuki benim kadınlarla aram çok iyidir. Ben sadece bana ters gelen şeyleri söyledim. Hep kadınlara denk geldi, bu da şanssızlıktı” dedi.

MERVE “EN ÇOK MÜCADELEYİ BİZİM TAKIM VERDİ”

4 erkeğe karşı adını finale yazdıran Merve “Çok mücadele verdim, savaştım. Birinciyi seçmek halkımızın takdiriydi” dedi. Merve sözlerine şöyle devam etti: “Ama ben isterdim ki bizim takımımızdan biri olsun çünkü en çok mücadeleyi bizim takım verdi. Her zaman tek rakip olarak kendimi gördüm. Kendimle mücadele ettim. Bu kadar zor olabileceğini sanmıyordum ama adayı çok özleyeceğim. Güzel bir yaşam savaşı oldu”

“SOKAKTA GÖRENLER ‘TURBO’ DİYE SESLENİYOR”

Yarışmadan sonra dışarıda olumlu yorumlar aldığını söyleyen Survivor şampiyonu Turabi “Sokakta görenler Turbo diye sesleniyor, dansımı yapıyor. Demek ki sevilmişim. Bana sert diyorlar ama benim büyüdüğüm yerde herkes böyle serttir, ben böyle gördüm” dedi.

“RAKİBİME ÇİÇEK Mİ VEREYİM?”

Ece Begüm Yücetan’ın “Rakiplerine karşı çok serttin. Sence abarttın mı?” sorusuna Turabi “Rakibim benim düşmanım, ne yapayım çiçek mi vereyim? Bazıları yüzüne güler ben direk yüzlerine söylüyorum” dedi. Canlı yayında sürpriz bağlantı ile stüdyaya bağlanan Turabi’nin ailesi, Turabi’nin birinci olmasından dolayı oldukça gururlu olduklarını dile getirdi.