Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap!

Gökhan Güney, gelini Ece Güney’in iddialarına yanıt verdi.

Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 1

FOX TV'deki Esra Ezmeci'nin Karşı Karşıya programında Gökhan Güney hakkında ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Ece Güney, kayınpederinin uygunsuz görüntülerini kullanarak üzerindeki 8 daireye el koyduğunu öne sürdü. Gökhan Güney'den hakkındaki iddialara yanıt geldi.

118
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 2

Sahne adını Gökhan Güney olarak bildiğimiz bir dönemin ünlü sanatçısı Mehmet Yüceler’in gelini Ece Güney, herkesi şok edecek iddialar ile Esra Ezmeci'nin programına başvurdu. Ece Güney, Gökhan Güney’in oğlu Selim Güney ile 2012 yılından dünyaevine girdi. Selim Güney 5 yıl önce mide kanserinden hayatını kaybetti.

218
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 3

20 DAİRE SATIN ALMIŞLAR

Ece Güney, Selim Güney'in ikinci eşiydi. Selim Güney daha önce Hollanda’da başka bir kadınla evlenip boşanmıştı. Türkiye’ye döndükten sonra elinde 2 milyona yakın bir parası varmış. Ece Güney ile eşi bu parayla 20 adet daire satın alıyorlar. Her ne hikmetse bu evleri kendileri yerine akrabalarının üzerine yapmışlar. İşte Ece Güney ile kayınpederi Gökhan Güney arasındaki 'cinsel içerikli video" olayına varan anlaşmazlığın temel sebebi bu emlaklar...

318
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 4

YASAK AŞKI UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİ ÇEKTİ

Ece Güney'in iddiasına göre eşi Selim Güney kanser sebebiyle vefat ettikten sonra kayınpeder Gökhan Güney cinsel içerikli uygunsuz görüntüleri ile ona şantaj yapıp bu mala mülke el koydu. Söz konusu cinsel içerikli uygunsuz görüntülerin nasıl elde edildiğini de anlatan Ece Güney, evli bir iş adamı ile ilişki yaşadığını itiraf etti.

418