Gündem
23 Ağu 2021 14:51 Son Güncelleme: 23 Ağu 2021 15:00

Gökhan Gönül yıllar sonra ortaya çıkan kardeşine sahip çıktı! ‘Ne gerekiyorsa yaparız...’

İş başvurusunda aile nüfus kayıt örneği istenildiğinde Gökhan Gönül'ün öz kardeşi olduğunu öğrenen Can Gönül'e, futbolcu ağabeyi sahip çıktı.

İki yaşında verildiği yetiştirme yurdundan çıktıktan sonra iş başvurusunda nüfus kayıt örneğinde Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrenen Can Gönül, yıllar sonra ailesine seslendi. Kardeşinden haberdar olmayan Gökhan da "Gereğini yaparız" dedi.

 

SEBEBİ YOKLUK

Hürriyet'in haberine göre Samsun'da yoksulluk yüzünden çıkan aile içi tartışma sonrasında ayrı yaşama kararı alan çiftten baba Ahmet Gönül, o günlerde eşinin 2 aylık hamile olduğunu bilmeden, 3 çocuğunu alarak Bursa'ya göçtü. Gökhan Gönül, 20 yaşına kadar annesinden habersiz, babasının ve babaannesinin kanatları altında büyüdü.

 

“KARDEŞLERİNİN HABERİ YOK”

20 yaşına kadar annesini hiç hatırlamadan büyüyen Gökhan'ın bu çabaları sonucunda aile 2007 yılında tekrar bir araya geldi. Anne-baba ve üç kardeş (Volkan-Hakan ve Gökhan) yeniden bir bütün olarak hayata devam etti. Bu arada 35 yıl sonra bir kardeşi ortaya çıktı. Gökhan Gönül'ün de diğer kardeşlerinin de komşularının da Can'dan hiç haberi yoktu.

 

“NE GEREKİYORSA YAPARIZ”

Bir tartışma sonucu eşi evden ayrılan annesi, 2 aylık hamile olduğunu gururdan söyleyememişti. Daha sonra ise maddi olanaksızlıklar yüzünden bebeğe bakamayıp bir yakınına vermişti. O yakını da bir süre sonra adı Can Gönül olan çocuğu yetiştirme yurduna bırakmıştı. Gökhan'ın bugün 27 yaşında olan kardeşi için "Aile olarak sahip çıkar, ne gerekiyorsa yaparız" dediği öğrenildi.