Magazin
05 Şub 2021 22:29 Son Güncelleme: 06 Şub 2021 09:34

Gökçe Kırgız kiminle evlendi?

Gökçe Kırgız kiminle evlendi? Ünlü şarkıcı Gökçe Kırgız ile nikah masasına oturan Yılmaz Taner kimdir?

Gökçe Kırgız kiminle evlendi? Ünlü şarkıcı Gökçe Kırgız ile nikah masasına oturan Yılmaz Taner kimdir? Gökçe Kırgız kiminle evlendi merak konusu.

Ünlü şarkıcı bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Yılmaz Taner ile nikah masasına oturdu. Pandemi nedeni ile sınırlı sayıda davetliyle gerçekleşen nikah törenine çiftin yakınları katıldı. Nikahtan sonra konuşan çift “Çok mutluyuz” dedi.  

Gökçe Kırgız kiminle evlendi?

Gökçe Yıldız kendisi gibi şarkıcı olan meslektaşı Yılmaz Tanerle hayatını birleştirdi. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen şarkıcı anne olmak istiyor musunuz sorusuna “Bebek olursa güzel olur” dedi.

Gökçe Kırgız kimdir?

Kalbime Gömerim şarkısı ile hayatımıza giren şarkıcı 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Arel Üniversitesi’ni bitiren Kırgız, yüksek lisans eğitimini yapmak için konservatuara başladı. 2017 yılında bir kez daha evlenen Kırgız müzikten kopamayacağını söyledi.

Yılmaz Taner kimdir?

1981 yılında Adapazarı’nda dünyaya geldi. Eğitim hayatını İstanbul’da tamamlayan sanatçı aslen Sakaryalı, sanatçının müzik hayatı küçük yaşlarda başladı. Lise döneminde Belediye organizasyonlarında yer aldı. Muğla Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim’i bölümünden  mezun oldu. 2011 senesinde ilk albümü “Misafirperveri” çıkardı ve büyük bir hayran kitlesine ulaştı.