Magazin
27 Mar 2021 18:58 Son Güncelleme: 27 Mar 2021 19:20

Gökçe Bahadır'dan yeni dizi açıklaması

Oyuncu Gökçe Bahadır, önceki gün Levent’te görüntülendi. Barış Arduç’la rol aldığı diziyle alakalı konuşan Bahadır, "Dizimiz gayet iyi gidiyor. Hatta şu anda sete gideceğim. Yoğum bir tempoda çalışıyoruz" dedi.

"Dijital ve televizyonu oyunculuk anlamında ayıran fark nedir sizin için?" sorusuna Gökçe Bahadır, "Çalışma saati olarak daha rahat bir durum var. Saatlerce sarkması gibi durumlar olmuyor. Çalışma koşulları çok daha konforlu ve rahat. Ne zaman girip ne zaman çıkacağını iyi biliyorsun” yanıtını verdi.

Milliyet'in haberine göre "Müzikali özledim" diyen Bahadır, "Bu işin çekimleri bitsin birazcık rahatlayalım, sonra bakacağız. Set harici vaktim olmuyor. Bir de bu süreç biliyorsunuz nasıl ilerleyecek, onu da bilmiyoruz. Müzikale devam etmeyi ekip olarak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bahadır’a "Albüm çıkarmayı düşünür müydünüz?" sorusunu, "Albüm gibi bir fikrim yok açıkçası. Müzikal devam ettiği sürece hepsini yapabilme şansım oluyor sahnede, henüz albüm gibi bir fikrim yok" şeklinde cevapladı.

Elindeki kitaplardan bahseden Bahadır, "Kitap okumayı çok seviyorum. Kişisel gelişim kitaplarını okumaktan özellikle çok hoşlanıyorum. Ara ara canım sıkıldığında elime kitapı alıp herhangi bir yerinden okumayı seviyorum, keyif alıyorum” ifadelerini kullandı.

"Bu yaz tatil planı düşünüyor musunuz?" sorusuna ünlü oyuncu, "Yaza dahil bir plan yapmadım. Bu dönemde müstakil bahçemde keyifli vakit geçirmek güzel. Biraz ailemin yanına gidiyorum, dinleniyorum" karşılığını verdi.